Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom napi 4-5 ezer Ft-ot kolt kajara?
Kár, hogy erre nem létezik (legális) megoldás.
> Kár, hogy erre nem létezik (legális) megoldás.
Dehogynem létezik. Viszont ha egész nap a gyakorin panaszkodik valaki az élet igazságtalanságáról, akkor tényleg nem fog egyről a kettőre jutni. Van számítógéped, internet-hozzáférésed. Minden a rendelkezésedre áll, hogy kitörj a szegénységből. Nem élsz vele, csak panaszkodsz. Innentől ez a te hibád.
Egyetemistaként a legolcsóbb kajákat ettem, ma van két lakásom. Budapest belső részén, nem valami zsák faluban.
Ha visszakapnám a levont adókat, járulékokat lehetne még kettő.
Panaszkodásból nem lehet, úgy sem, hogy felzabálom minden pénzem, de nem kell hozzá seftesnek lenni.
Valóban? Teljesen ingyen? Az nem hangzik rosszul. Főleg, ha nem kell hozzá elköltözni, és nem számít a kor sem.
Ismertek erre példát? Nem kötekvés, tényleg érdekel. Sajnos én az ellenkezőjére tudok. Ismerek olyan személyt aki 41 és 50 éves kora között 2 diplomát tett le munka mellett (majdnem bele is halt). De szép teljesítmény - kár hogy ugyanolyan keveset keres, mint előtte. És nem bohócdiploma, hanem vegyészeti. De nem ér vele semmit a kora miatt... Ami nagyon nam fair.
Igen, ismerek. Saját magam. Autodidakta módon tanultam meg angolul (a suli semmit nem ért), valamint programozni. Jártam egyetemre, de nem diplomáztam le, ellenben rendes diákhitel-tartozást sikerült összehoznom.
Aztán jelentkeztem egy állásra. Külföldi cég, szoftverfejlesztés. Senkit nem érdekelt a korom, csak a tudásom. Költöznöm sem kellett, mert távmunkáról van szó. Én ugyan gyakran utazom mellette, de Borsodból is ugyanúgy csinálhatja az ember, mint máshonnan. És igen, a forintra átszámított fizetés 7 számjegyű.
Ha én meg tudtam csinálni, más is meg tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!