Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom napi 4-5 ezer Ft-ot kolt kajara?
Figyelt kérdés
Csak minosegi dolgokat hajlando enni. Siman ettermezik egy atlagos munkanapon (nem menu, hanem 2000-2500 Ft-os etlapos dolog). Vacsorara tonhal, lazac, gyumolcsok, magaban megeszik egy talca 600 Ft-os felvagottat kenyer nelkul, “desszertnek”. De ha ugy van kedve, akkor is rendel etterembol. Azt hogy itthon fozzunk, nem igenyli, teljesen ettermi izekhez szokott. Az plane nem megy, hogy elore talaljuk ki, mihez vasarolnank be. Udito, kinder maxi king. Nagyon el vagyok keseredve, hiaba fognam a penzt, a honap vegen alig marad valami. Otletek? Nalatok ez hogy megy?
Gondolom ő dolgozik meg a pènzèrt amin kajál, most sajnálod tőle?
2020. márc. 7. 21:04
2/20 anonim válasza:
A legszomorúbb, hogy a mai világban egy felnőtt dolgozó embernek a kaján kell spórolnia. Nem utazásra, szórakozásra, drága ruhák/kütyükön megy a vita, hanem ételen. Valahol a párod is megértem, mert aki egészségtudatos és minőségí táplálékot akar bevinni a szervezetébe az igen költséges, ha otthon főzöd meg akkor is. Viszont találni kéne valami aranyközéputat, hogy mégse egye fel az összes pénzeteket.
2020. márc. 7. 21:05
3/20 A kérdező kommentje:
Kedves 1.! En is dolgozok, sot, tobbet, es tobb penzert, mint o. Nem sajnalom tole, de mar sajat magamon sporolok, mert igy sosem lesz sajat lakasunk. Ez igy oke? Neha azon kapom magamat a honap vegen, hogy majkremes kiflin kivul nem ettem mast, hogy maradjon nemi penz a kozos kasszaban.
2020. márc. 7. 21:10
4/20 anonim válasza:
akkor itt az ideje nem közös kasszán lenni. Saját pénzéből meg mindenki azt vesz amit akar.
Azon is el kellene dumálnotok, hogy mint a kettőtöknek elsődleges cél e a lakás vásárlás.. mert neki több mint való nem az.
2020. márc. 7. 21:15
5/20 anonim válasza:
Ha megkeresi az árát miért ne.
Tényleg a legrosszabb ha az ember enne valamit és nemtudja megvenni ....
2020. márc. 7. 21:32
6/20 anonim válasza:
#2: Leírtak alapján ez nem tűnik annyira egészségtudatosságnak. :D Ha valaki egészségeset akar enni, az megcsinálja magának.
Egyértelműen nem normális így élni, ha lehetne "spórolva", de mégis normálisan étkezni. Én pl. megtehetném, de mégsem éttermezek állandóan, csak ritkábban. De mondjuk azt se tudom megérteni, hogy miért van valaki együtt ilyen emberrel. Semmi jövőkép, pénzt nem tudja kezelni, de még csak logikusan sem gondolkozik. De biztos van valami varázsa a hölgynek/palinak...
2020. márc. 7. 21:37
7/20 anonim válasza:
Csodálatos országban élünk ilyen téren. UNIO árszínvonal, balkáni fizetéssel. És valósággá válik a régi Kádár-vicc, hogy 5000 a fizetés és 8000 ezerből meg lehet élni és leszarjuk honnan szerzik a maradék 3000-t. Na, én pont így érzem magam.
2020. márc. 7. 22:09
8/20 anonim válasza:
> A legszomorúbb, hogy a mai világban egy felnőtt dolgozó embernek a kaján kell spórolnia. Nem utazásra, szórakozásra, drága ruhák/kütyükön megy a vita, hanem ételen.
Régebben sokkal, de sokkal rosszabb volt a helyzet. Ma már szinte mindenki számára elérhető a napi szükséges tápanyagbevitelt biztosító étkezés gyakorlatilag karnyújtásra, elérhető áron. Ez megmutatkozik abban is, hogy hány túlsúlyos ember van. De ha a Star Trek-beli univerzumot vesszük alapul, akkor igen, valóban szomorú.
2020. márc. 7. 22:13
9/20 anonim válasza:
Durva.
2020. márc. 7. 22:20
10/20 anonim válasza:
Az etterem,attol hogy draga,meg nem biztos, hogy minosegi is.Igazan minosegi etelt csak akkor tud enni,ha sajat maga valogatja ossze gondosan az alapanyagokat,es ezek nem az udito,kinder es talca szalami.Szerintem csak lusta, es a kulvilag fele akarja tobbnek mutatni magat.O egy igazi sznob.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!