Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért akar nélkülem elmenni buliba?
Miért ne mehetne el nélküled buliba?
Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy össze vagyunk láncolva és minden eseményre minden társaságba követjük a másikat.
Attól függ milyen a buli. Az én párom nem szeret táncolni, így évente 1-2× elmegyek a barátnőimmel olyan buliba, ahol tudunk táncolni. Nem is akarna jönni ilyen helyre, de ha akarna, mindketten rosszul éreznénk magunkat, mert ő nem szereti az ilyesmit és nekem is rossz lenne hogy rosszul érzi magát.
Bálokba például csak együtt járunk, oda nem megyünk egymás nélkül.
Az első széoen leírta, néha mindenkinek kell az én idő, a párom is eljár a barátaival iszogatni nélkülem, én is elmegyek buliba a barátnőimmel, ha pedig olyan dolog van (koncert, házibuli stb) ami mindkettőnket érdekel, akkor együtt megyünk.
Igaz, hogy mindenkinek kell az én-idő, de azt nem ért hogy miért nem akarja, hogy menj.
Én a barátommal minden buliba együtt megyek, ha mindketten ráérünk, mert ugyan olyan ízlésünk van, ugyan azokat a bulikat szeretjük.
Vannak olyan esték, amikor a barátaimmal vagyok, de nem kell azt mondanom neki, hogy nem akarom, hogy jöjjön, mert megérti hogy velük akarok lenni, és nem is kéri hogy jöhessen, viszont ezeken az estéken nem bulizni megyünk, csak beülünk valahova iszogatni, enni és beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!