Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm miért akar nélkülem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért akar nélkülem elmenni buliba?

Figyelt kérdés
Kezdődött ott az egész hogy egyszer összevesztünk régebben és tök jól elbulizott nélkülem mert buli előtt vesztünk össze. Azután volt egy lehetőség hogy elmenjünk bulizni el is mentünk jól éreztünk magunkat.Majd volt egy nagyobb buli több emberrel ahova nagyon akartam vele menni viszont rossz volt a kapcsolatunk azokban az időkben mosolyszünet stb és így nem mentem viszont nagyon megviselt az az este. És most lenne egy lehetőség de már a barátai sem akarják hogy menjek meg ő se. Ti mit éreznétek a helyemben? (Most pedig minden jó köztünk) Szerintetek normális hogy alig bulizunk együtt?

2020. márc. 6. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet normális. A kapcsolat nem a bulizásról kéne, hogy szóljon és vannak olyan emberek, akik igénylik ezt az "én időt", hogy a barátiakkal legyenek. Van, akinél emögött tényleg semmi sem áll, egyszerűen csak így szeret bulizni, van, aki pedig sajnos egyéb okok miatt nem szeret ilyenkor a párjával lenni (ha valóban most minden jó, akkor lehet pl a barátai utálnak). Mivel a felnőtt kategóriába írtad, gyanítom felnőtt vagy. A tanácsom tehát: üljetek le és beszéljétek meg.
2020. márc. 6. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne mehetne el nélküled buliba?

Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy össze vagyunk láncolva és minden eseményre minden társaságba követjük a másikat.

2020. márc. 6. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
En azert nem szerettem a baratommal jarni bulizni mert ugy ereztem csak a nyakamon van, vagy mint egy utanfuto követ csak.
2020. márc. 6. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Örülj neki, azzal numerázhatsz a klozetba akivel csak akarsz.
2020. márc. 6. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
A lány a BARÁTNŐD. Te csak a kanija vagy, sem nem a gazdája de még a férje sem.
2020. márc. 6. 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Van benne igazság és nem nem vagyunk férj és feleség :). Viszont nagyon rosszul esik(lehet bennem van a hiba de tényleg rossz).
2020. márc. 6. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen a buli. Az én párom nem szeret táncolni, így évente 1-2× elmegyek a barátnőimmel olyan buliba, ahol tudunk táncolni. Nem is akarna jönni ilyen helyre, de ha akarna, mindketten rosszul éreznénk magunkat, mert ő nem szereti az ilyesmit és nekem is rossz lenne hogy rosszul érzi magát.

Bálokba például csak együtt járunk, oda nem megyünk egymás nélkül.

Az első széoen leírta, néha mindenkinek kell az én idő, a párom is eljár a barátaival iszogatni nélkülem, én is elmegyek buliba a barátnőimmel, ha pedig olyan dolog van (koncert, házibuli stb) ami mindkettőnket érdekel, akkor együtt megyünk.

2020. márc. 7. 00:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, hogy mehet nélküled stb. De azzal kezdeném hogy ő miért nem akarja, hogy menjek, valamint a barátai is, ha eddig ők is akarták? Na ha itt ad értelmes választ oke, neki sem kellene ennyin megsértődni és te is tudnád mi a baj. De ugyanúgy ő is sunyizhat, a lényeg ez a kérdés meg kell hogy oldja.
2020. márc. 7. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy mindenkinek kell az én-idő, de azt nem ért hogy miért nem akarja, hogy menj.

Én a barátommal minden buliba együtt megyek, ha mindketten ráérünk, mert ugyan olyan ízlésünk van, ugyan azokat a bulikat szeretjük.

Vannak olyan esték, amikor a barátaimmal vagyok, de nem kell azt mondanom neki, hogy nem akarom, hogy jöjjön, mert megérti hogy velük akarok lenni, és nem is kéri hogy jöhessen, viszont ezeken az estéken nem bulizni megyünk, csak beülünk valahova iszogatni, enni és beszélgetni.

2020. máj. 4. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!