Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ismertek olyan párokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan párokat, akik fiatalon ismerték meg egymást, és már együtt élnek? Nem bánták meg azt, nem bonyolódtak több párkapcsolatba, hanem "leragadtak" az elsőnél?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan egy párkapcsolatba nem lát bele senki, csak azok, akik a párkapcsolatot alkotják.

A kérdés arra vonatkozik, hogy a fiatal párok sokszor kapják azt a kérdést, hogy "mi lesz akkor ha majd megbánod, hogy az első szerelmednél ragadtál le, és nem "kalandoztál""?

Remélem így érthető a kérdés.

2020. márc. 6. 04:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

A feleségemmel csoporttársak voltunk az egyetemen, 1999-ben összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. Mindketten elsők voltunk egymásnak.

1999 első randi, 2001 házasság, 2003 lakásvásárlás, 2004 gyerek (ikrek). Én még mindig szerelmes vagyok belé.

2020. márc. 6. 05:48
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Anyám 16 volt, mikor megismerte apámat, 21, mikor összeházasodtak. A mai napig együtt vannak, lassan 30 éve. Sosem volt nálunk ajtócsapkodás, üvöltözés, külön szobában alvás és hasonlók. Nem hiszem, hogy megbánták volna, hogy nem keresgéltek új párt, mikor tökéletesen jól érezték és érzik magukat a mai napig is egymással.
2020. márc. 6. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
13 voltam, mikor megismertem, 18, mikor összejöttünk, 20, mikor összeházasodtunk. A gyerekeket 27, 28, 29 és 30 évesen szültem. 34 vagyok és szerelmes. 😊
2020. márc. 6. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Gimis osztálytársaim közel 20 éve jöttek össze 15 évesen, azóta már házasok és született egy gyermekük.

Egy másik pár ugyancsak 20 éve van együtt (ők is kb. 15-16 éves koruktól), ma már 2 gyerkőc szüleiként.

2020. márc. 6. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális kommenteket!

Én jelenleg 4 éve vagyok együtt az első szerelmemmel, együtt élünk már két éve, és minden rendben köztünk, viszont az emberektől egyfolytában ezt hallgatom, mintha nem lenne ezer más példa arra, hogy valakinek szerencséje van és annyira passzolnak minden tekintetben az első párral, hogy nem akarnak mást keresni, stb.

Leginkább akkor volt ez, mikor elkezdtünk randizni, akkor 16 voltam, Ő pedig 21, és pl anyós is ezen problémázik még a mai napig, bár ő mindent megtett annak érdekében, hogy minél hamarabb vége legyen a kapcsolatunknak.

Na mindegy, tényleg köszönöm, mindegyikre ment a zöld kéz!

2020. márc. 6. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim főiskola alatt jöttek össze, anyukámnak apukám volt az első komoly barátja. Idén lesznek 26 éve házasok, nem hiszem, hogy megbánták. ☺️
2020. márc. 6. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A férjem fiatal volt, mikor összejöttünk, alig 21 éves. Első kapcsolata. Azóta hàzasok vagyunk, 10 éve együtt❤️ mi összetartozunk, ez soha nem fog megvàltozni.

Egyik baràtmőm 17 évesen jött össze a férjével. 34 éves most, boldog hàzasok, született 3 gyerek is.

2020. márc. 7. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!