Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha nem alszunk együtt éjszaka a barátommal? Miköze ehhez másoknak?
Nem tudok vele együtt aludni mert horkol nem hangosan de hallani és zavar meg ő olyan hogy sokat forgolodik én arra felebredek. Mi megbeszéltük nekünk így jó külön, a barátom meg érti hogy nekem ez kell. Amúgy mikor haza jön egesznap vele vagyok még késő estig beszélgetünk itt fekszik mellettem csak mikor már almosak vagyunk megy a helyére. Barátokkal beszélgettunk hétvégén és szóba került ez a tema valahogy és mikor mondtuk h nálunk hogy van meglepodtek nagyon de én nem értem miért és azt mondták ez így nem lesz jó majd meglassuk később. Szeretjük egymást nagyon.
24 éves vagyok barátom 26
Nem baj.
Semmi köze hozzá senkinek.
A külön alvás bizonyítottam egészségesebb. Nem véletlen hogy régen pl az arisztokrata házaspárok is külön aludtak (nyilván még egyéb okok miatt is).
Semmi baj ezzel, ha nektek így jó ne érdekeljen más mit szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!