Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ismertek olyan párt, ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan párt, ahol a nő jóval magasabb a férfinél, hogy működik a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Hány centi magasak, milyen idősek?

A többi ember hogy tekint rájuk, nem tartja viccesnek?

2020. márc. 3. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ismerek. Egyik baràtnőm. 177 cm, a férje 160. 13 éve vannak együtt, 12 éve hàzasok is, nagyon aranyosak együtt. Az ismerőseim közt igen kevés a hosszabb tàvú komoly kapcsolat, az övék az egyik.:) Boldogok.

Én soha nem kezdenék nőként alacsonyabb pasival, mert engem zavarna, az én férjem magasabb 15 centivel és nekem ez jön be. (175/190). Nekem egy alacsonyabb pasi nem férfias. Ez van. Mi 10 éve vagyunk együtt, 8,5 éve hàzasok is.:)

Nem vagyunk egyformàk. Őket nem zavarja a dolog, a baràtnőm szereti a férjét úgy ahogy van, a pasinak meg nincsenek komplexusai, így jól megvannak, imádjàk egymàst.

Van olyan ismerősöm aki kiröhögte őket a magassàg dolog miatt...hàt nem is tudom. 34 éves a csaj, és még mindig azon sír, hogy egy pasinak se kell komolyan. Biztos nem véletlenül. Elég buta szegény, nem képes megérteni hogy vannak akiket ez a magassàg dolog nem zavar és szeretik egymàst.

2020. márc. 8. 00:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Lemaradt. A csaj 177cm, 36 , pasi 160cm, 37 éves.
2020. márc. 8. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!