Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok akkor is van szex ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok akkor is van szex ha ti épp nem akarjátok? Nálunk miért van ez így?

Figyelt kérdés
Mikor épp semmi kedvem hozzá és a párom akarja nagy nehezen rá vesz engem is. Addig nem hagy békén még nem lesz szex. Simogat hiába szólok rá nem hagyja abba és ez nekem nem jó csak utána, de miért van ez?
2020. febr. 22. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert egy önző barom aki semennyire nem tisztel, másrészt pedig HAGYOD
2020. febr. 22. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

"Addig nem hagy békén még nem lesz szex."

Ez is kapcsolaton belüli nemi erőszak, kérdező.

2020. febr. 23. 00:03
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
hát nekem minél jobban erőlteti a másik, annál inkább ellenállok... mi csak akkor szexelünk ha mindkettőnknek van kedve,,,.....
2020. febr. 23. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt ilyen kapcsolatom, addig erőltette a dolgot hogy végül sehogy sem tudtam megkívánni.
2020. febr. 23. 00:29
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is volt már ilyen. Azért érzed szarul magadat, mert ez valahol kényszer. És nagyon undorító viselkedés a parodtol.
2020. febr. 23. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Te sem tudsz nemet mondani. Gratulálok.

Amúgy nem. Tiszteletben tartom a bnőmet. Ha nem akarja akkor nincs, akkor csak összebújunk és alszunk.

2020. febr. 23. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Kicsit szerintem azért több infó kellene, mert jelen esetben a párodat állítod be rossznak, közben meg lehet, hogy csak hétvégén tudtok együtt lenni,amit alig vár és neked még akkor sincs kedved, szerinted az milyen pofánrúgás neki? A kapcsolatok nagyrésze pont ez miatt megy tönkre, mert a nőnek fáj a feje, vagy fontosabb facebookozni. Aztán csodálkoznak, hogy a férfi megcsalja. Örülj neki, hogy téged kíván, és veled akar lenni!
2020. febr. 23. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, a nem az nem, nem lehet rávenni ha nem akarom
2020. febr. 23. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva is működik? Ha te akarod, s ő nem?
2020. febr. 23. 11:59
 10/10 Barnabas333 ***** válasza:
29%
7-essel értek egyet.
2020. febr. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!