Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minden nap fürödtök? Párom szerint igénytelen, aki nem fürdik minden nap.
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 19:05
11/35 anonim válasza:
Ágybeműbe befeküdni fürdetlenül rettenetesen undorító. Szóval igénytelenség nem fürdeni minden nap.
De persze ha nincs rá mindig lehetőség, legalább a kritikus helyeket mindenképpen meg kell mosni.
12/35 anonim válasza:
Igen. Elöl-hátul mennek a dolgok naponta, a láb izzad pl. Ezért is kell mindennap.
13/35 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy igényes vagyok, de zuhanyzás nélkül rosszul alszok. Már csak a pihentető alvás végett is esti zuhany nem marad el. Jó időben meg napi több zuhany, már csak a hűsölés végett is.
14/35 anonim válasza:
Telen ha nem izzadok meg en pl nem furdok minden nap. Sztem parom sem. Nyilvan szex miatt a kritikus reszeket ekkor is tisztan tartjuk, arcmosas stb. Parom otthon dolgozik neha ki se megy a lakasbol hol izzadna vagy koszolodna. Nekem ekcemara hajlamos erzekeny borom van ha minden nap furdenek fokent forro vizzel akkor csak rosszabbodna. Nyaron van hogy napi 2szer, 3szor furdok. Volt parom napi ketszer fürdött, de izzadt is mint a lo.
15/35 anonim válasza:
Zuhanyozni szoktam, nem fürdeni, de azt minden egyes nap.
Higiéniai szabályokat akik nem tartják be, ne csodálkozzanak, ha igénytelennek, retkes d..sznónak nevezik, főleg úgy, hogy felhívják rá a figyelmét is.
16/35 anonim válasza:
Én pl naponta vagy 4-szer mosakszom, indulás előtt mindig, vagy ha hazaérek és felveszem az itthoni ruhát. Zuhanyozni naponta egyszer, de télen van hogy kimarad 1-2 nap, nyáron pedig többször is. De mosakodni minden nap többször. Párom kb ugyanígy mint én.
17/35 anonim válasza:
Régen minden este megfürödtem. Majd rájöttem, hogy tök fölösleges, mert nincs akit zavarjon a mosdatlanságom.
F
18/35 anonim válasza:
Attól függ mennyire voltam aktív és mentem-e egyáltalán valahova. Télen nem szoktam minden nap, mert szükségtelen.
19/35 anonim válasza:
Minden este lezuhanyzok, és néha reggel is (ha esetleg izzadtam éjszaka).
20/35 anonim válasza:
Minden este lezuhanyzok.
Igaza van a párodnak, legalább a fontosabb területeket megmoshatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!