Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak már annyira unom hogy mindig azon veszekszünk a párommal hogy ki fog vezetni?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk és van egy közös autónk azzal járunk dolgozni reggel mindig össze veszünk hogy ki vezet... Haza fele is sokat veszekszünk. Ha vásárolni megyünk akkor is, mindig. Gondoltam már rá hogy veszunk meg egy autót de az annyira fölösleges és sok pénz lenne 2..
Semmi máson nem veszekedünk csak ezen.
2020. febr. 17. 22:19
11/14 anonim válasza:
Nem lehet közös. Csakis egyikőtök nevén lehet. De elég hülye dolog ezen veszekedni! Én örülnék ha nem kéne állandóan vinnem a pitsáját. Vezessétek be hogy az tankolja aki vezeti. Mindjárt nem akarja majd annyira...
12/14 anonim válasza:
A baratnomnek nincs meg jogsija. En qurvara orulnek, ha vegre nem nekem kene vezetnem mindenhova. 😂 De amugy ha egy ilyen alapvetoen pitianer szart nem tudtok megoldani es kompromisszumot kotni mi tortenik egy nagyobb kaliberu dolognal? Vege mindennek?
14/14 A kérdező kommentje:
Az ő nevén van de akkor is közös. Felét én fizettem felét ő, és közösen választottuk.
2020. febr. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!