Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után mindig ellaposodik a kapcsolat?
Nekünk csak javult a kapcsolatunk azóta, végre van rendesen időnk egymásra, közelebb kerültünk egymáshoz, sokkal több "elmászkálós" programunk van.
(3 vagy 4 éve élünk együtt, már pontosan nem is emlékszem hirtelen :DDD )
Ha gagyi a kapcsolat, akkor meg legalább hamar kiderül.
Mi tizenéve vagyunk együtt, de nem érzem laposnak a kapcsolatomat. Ehhez kell az is, hogy mindketten ugyanolyanok vagyunk.
Sokszor jutnak eszünkbe spontán programok (mozi, kirándulás, buli, este elmenni valamerre, wellness stb). Egyikünk sem húzza a száját, hogy nincs kedve.
Én a mai napig meglepem a feleségem valamivel ha elmegyek vásárolni és ő is mindig gondol rám. Teljesen jelentéktelennek tűnő apró szarságokon múlik sokszor a kapcsolat, de összességében fontosak.
Szerintem azért laposodnak el a dolgok, mert amíg nem vagytok együtt, kénytelenek vagytok többször programot csinálni, aztán összeköltözésnél mindenki felveszi a mackónadrágot és chipses zacsival bedöglik a tévé elé. Ezen kellene változtatni vagy meg kellene előzni.
Nekünk felfelé ívelt az összeköltözés után még pár évig. Ívelne azóta is, de súlyos beteg lettem, az meg már neki nem fért bele.
De jól ismertük egymást, ami új kiderült, az még leginkább pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!