Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után mindig ellaposodik a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Eddig egyik exemmel költöztem össze és utána nem sokkal ellaposodott a kapcsolat. Mostani párommal tervezzük az összeköltözést és kicsit tartok ettől, mert az ismerőszöm közt is azt látom hogy összeköltözés után mintha ellaposodott volna a dolog... nagyon nem szeretném ha ez történne. sokszor hallom hoyg a házzaság öl meg sok kapcsolatot. van valami jó tanács arra hoyg az összeköltözés ne ölje meg?

2020. febr. 12. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Ne hagyjátok ellaposodni. Nem is értem. Attól, hogy két ember együtt él, még találkozhatnak a barátaikkal külön-külön is, együtt is. Kettesben lehet túrázni, kirándulni, biciklizni, de ezeket is lehet haverokkal. Hétköznap ha nincs más dolgunk, elmegyünk sétálni, hogy ne csak otthon punnyadjunk.
2020. febr. 12. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
@8 4 és fél éve
2020. febr. 12. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyire releváns a válaszom, még csak 11 éve élünk együtt, és 8 éve vagyunk házasok. Az ellaposodás talán nem jó szó. Inkább megszokod a másikat, nem lesz már akkora varázsa egy-egy találkozásnak. Szerintem nem kell ennek ekkora feneket keríteni. Vannak jobb és nehezebb idôszakok. A nehezebb idôszakokban is legyetek türelmesek egymással, tartsatok ki, és majd túllendültök rajta. Mindig azt nézzétek, hogyan tudnátok jobb társai lenni a másiknak. És sose azon rágódjatok, hogy a másiknak mit kellene megtennie, hogy jobb társ legyen. Mindenki tegye a dolgát és kész.
2020. febr. 12. 13:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak javult a kapcsolatunk azóta, végre van rendesen időnk egymásra, közelebb kerültünk egymáshoz, sokkal több "elmászkálós" programunk van.

(3 vagy 4 éve élünk együtt, már pontosan nem is emlékszem hirtelen :DDD )

Ha gagyi a kapcsolat, akkor meg legalább hamar kiderül.

2020. febr. 12. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi tizenéve vagyunk együtt, de nem érzem laposnak a kapcsolatomat. Ehhez kell az is, hogy mindketten ugyanolyanok vagyunk.

Sokszor jutnak eszünkbe spontán programok (mozi, kirándulás, buli, este elmenni valamerre, wellness stb). Egyikünk sem húzza a száját, hogy nincs kedve.

Én a mai napig meglepem a feleségem valamivel ha elmegyek vásárolni és ő is mindig gondol rám. Teljesen jelentéktelennek tűnő apró szarságokon múlik sokszor a kapcsolat, de összességében fontosak.

Szerintem azért laposodnak el a dolgok, mert amíg nem vagytok együtt, kénytelenek vagytok többször programot csinálni, aztán összeköltözésnél mindenki felveszi a mackónadrágot és chipses zacsival bedöglik a tévé elé. Ezen kellene változtatni vagy meg kellene előzni.

2020. febr. 12. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekünk felfelé ívelt az összeköltözés után még pár évig. Ívelne azóta is, de súlyos beteg lettem, az meg már neki nem fért bele.

De jól ismertük egymást, ami új kiderült, az még leginkább pozitív volt.

2020. febr. 17. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!