Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés egyetem alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés egyetem alatt?

Figyelt kérdés

Barátnőm pesten tanul egyetemen,én pedig már dolgozom.

Jövőre felköltöznék pestre albérletbe és a barátnőmmel együtt.

Egyetem mellett melózik.

A kérdésem az lenne hogy szerintetek ez mennyire jó ötlet, vagy mennyire működne így (tapasztalatok).

Előre is köszönöm a válaszokat,tanácsokat. :)

Én 21/F

ő 20/L

2019. júl. 22. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól is függ mióta vagytok együtt, mik a tervek.

Nyilván együtt könnyebb, anyagilag is, pláne pesten.

Más kérdés hogy ennyire fiatalon összeköltözni bölvs dolog-e. Én még komoly kapcsolat esetén sem költöznék össze 20 évesen senkivel, mert ki tudja mi lesz, aztán ha szakítotok majd keresni kell pesten normális de olcsó albit...

Nem lebeszélni akarlak csak több szempontból rávilágítani.

Meg lehet próbálni, pláne hogy a tábkapcsolatnak csak úgy van ertelme ha egyszer összeköltöztök.

2019. júl. 22. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A közös, felnőtt élethez rohadt sok pénz kell, amit még a felnőtt, dolgozó emberek sem mindig tudnak összehozni. Na, ehhez hasonlítsd azt, amikor valaki a diákmunkával keresett 30 ezer forintját komoly keresetnek gondolja.

Üljetek le, és számoljatok!

- albi ára

- rezsi: víz, villany, fűtés

- közös költség

- egyetemi jegyzetek, könyvek a tanuláshoz, vizsgadíjak, süti a barátnőkkel, könyvtár, stb...

- bérlet a közlekedéshez

- autó/benzin, ha van, félretenni rá, ha nincs

- internet, telefon, stb...

- hobbi

- 1-2 új ruha, cipő mindkettőtöknek, a lánynak piperék, tampon, hajfesték/fodrász, neked fodrász, stb...

- takarítószerek otthonra (vicces tételnek tűnik, de amikor egy zsíroldó 1.000 ft, a wc-tisztító szintúgy, havi szinten ugyancsak szép summa elmegy rá)

Ezek a legalapabb dolgok, úgy, hogy moziban, színházban, kirándulni, vacsizni még nem is voltatok sehol, meglepni pedig nem leptétek meg egymást semmi aprósággal. Ezek ugyanis kellenek ahhoz, hogy a kapcsolatotok működjön. Szép dolog a szerelem, de a 4 fal között ülés gyorsan meg tudja ölni,mint ahogy a csóróságból fakadó viták is.

Ja, és enni még nem ettetek semmit. Az sem 2-3 ezer forint havi szinten.

Szóval szerintem addig, amíg ezt a kérdést ide kell kiírnod, és önmagadban nem tudsz mérlegelni és döntést hozni, addig semmiképp ne költözzetek össze!

2019. júl. 22. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Annyi hogy őt a szülei anyagilag támogatják. Tehát jelenleg az albérleti szobáját fizetik ami nem olyan kevés. Szóval ha együtt költözünk össze, valószínű akkor is támogatnák a szülők mert ha maradna ott is ki kellene fizetni a lakást.

Már 4éve együtt vagyunk. És soha nem volt nagyon komoly vitánk.

2019. júl. 22. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
54%

Összeköltözni akkor és azzal kell, kérdező, amikor nem tudsz nélküle létezni. Ha minden levegővétel kínszenvedés, amit tőle távol kell megélned. Ha tőlünk kérdezed, hogy meglépd-e, akkor inkább hagyd a fenébe.

60F

2019. júl. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!