Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek ezekről a dolgokról?
Összefutottam ma néhány cikkel avval kapcsolatban, hogy ki miért viselkedik úgy, ahogy a párkapcsolatában. Valami ilyesmi is volt, hogy "10 biztos jel, hogy már nem szeret" Pl.:olvastam egy olyat, hogy ha a párod nyitott szemmel csókol téged már nem lángol úgy, kialudt a tűz, nem szeret már annyira, illetve egyáltalán nem szeret. Nektek mi a véleményetek erről?
Nekem is van párom, együtt vagyunk már 3 éve, néha csukott szemmel csókol, néha nem, néha én is nyitva tartom a szemem, néha becsukom. És ettől függetlenül ugyanúgy szeretem. Szerintem ez mindenkinél más és más.
Bocsánat de ezek az oldalak egy nagy bullshit! Es tényleg te is hulye vagy ha ezeket elhiszed! Először is a csukott szem egyfajta evulucio miatt alakult ki szoval ez olyan mint a légzés! Még az is becsukja a szemet aki meg sosem csokolozott vagy aki mar 1 milliószor!
Lényegtelen hogy szeret vagy sem! A hosszabb csókoknal a szem csukva van automatikusan mig az ilyen nagyon rövid pusziknal nyitva is tud lenni mivel tul hirtelen történik! Ez ugyan olyan mint a tüsszögés... nem tom en mindig csukott szemmel tusszogok... meg ahogy neztem a legtöbb ember is... sőt meg orrot fújni is csukott szemmel csináljunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!