Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan magyarázzam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam el, hogy élete legnagyobb hibáját követi el?

Figyelt kérdés

A kislányom most töltötte be a 18-ik életévét. Odaakar költözni a párjához, illetve a srác szüleihez! Elmagyaráztam neki, hogy az a minimum, hogy fizeti a szülőknek a saját rezsi/ étel részét. Azt mondta, hogy a szülők biztos, nem kérnének semmit. A párja legalábbis ezt igérte neki.

Lányomról: otthagyta 16 évesen a gimit. Nem tudom rávenni, hogy folytassa. Egésznap a fiújával lóg. Egyikük sem dolgozik. Plusz semmi jövőképük, csak együtt akarnak lenni.

Tényleg végig kell néznem, ahogy majd elzavarják, vagy szakítanak az anyagiak miatt? Azt sem tudják mit is jelent együtt élni és kompromisszumokat kötni.

Mit tehetnék?

2020. jan. 15. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

Kotelesek vagytok visszafogadni ,(erkolcsi kotelesseg) ha elkoltozes utan visszajon. Vissza fog jonni.

Gyereknevelesbol ne csinaljon presztizskerdest a gyoker ferjed.

N/40

2020. jan. 15. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
Valószínűleg a férje miatt is olyan lett a lányod, leszarja,nem foglalkozik.
2020. jan. 15. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Férjed*
2020. jan. 15. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Elég,ha elzárjátok a pénzcsapot.
2020. jan. 15. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Mást nem tudtok tenni, minthogy elzárjátok a pénzcsapot, ő pedig végre a gimi meg magántanár helyett tanul egy leckét, ami értékes is lesz.

Apjának igaza van, így ne kapjon pénzt. Vagy visszamegy a gimibe, vagy akkor sok szerencsét a munka világában.

2020. jan. 15. 23:40
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

Engem nem nézel hülyének, pontosan tudom, hogy egy rakás dolgot nem mondasz el.

Simán attól, hogy mindene megvan, senki nem lesz ilyen iskolát elhagyó, munkakerülő, zűrös pszichológiai eset, mint a lányod.

Ez a lány meg van nyomorítva pszichésen. Nézz kicsit magadba, vagy nézz a férjed körmére!

2020. jan. 16. 00:12
 17/19 Rockarc ***** válasza:
59%

Otthagyja a sulit, nem is dolgozik, ti meg teletomitek a zsebet zsebpenzzel? Eloszor rajtatok kene segiteni. Hogy mit tudsz tenni? Probalod meg nem elidegeniteni magatol, nem visszatartani kell, hanem azt mondani, hogy menj es varunk vissza szeretettel. Ha megjarta a hadak utjat, akkor azert csak be fog nezni, lelki, erkolcsi es anyagi tamogatasert.

Jol kiba.sztatok vele, ha igy neveltetek. A ferjed lesz.arta, inkabb adta a penzt, te meg egy elo babaval jatszottal, amig tudatra nem ebredt. Inkabb az eletre keszitetted volna fel. Mar most boritekolhato, hogy sok es sokk lesz neki. Az alkohol tuti betalal nala, ha penzt is adtok neki, akkor a drog is. Ha pedig egyszer elkezdi, akkor mar megtalalja a konnyu penzkereset lehetoseget. Nyilvan a torvenyek sem tokeletesek, hiaba 18 eves, felnott tudatnak a nyomaban sincs.

A helyzet adott. Azzal tudsz neki "segiteni", ha hagyod, had probalja ki magat. Tamogasd, akkor vissza fog jonni. Ha egyszer is veletlenul elhangzik az en elore megmondtam mondat, akkor soha nem fog hozzatok fordulni, akkor sem, ha nagy a baj. Addigra mar tudataban lesz, hogy elba.szta es az itelkezesetek helyett a tamogatasra lesz szuksege. Most oszinten, a ferjed akarta ezt a gyereket, vagy csak rad hagyta?

43F

2020. jan. 16. 00:16
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Leülsz vele, elmondod, mást nem. Ha a szülők engedik, hogy odacuccoljon, akkor úgyis fog. Pénzelni nem kell, hisz felnőttet akar játsztani
2020. jan. 16. 08:55
 19/19 anonim ***** válasza:
24%

A 16-osnak igaza van, nem tudom miért pontoztátok le... Egy mindent megkapó lány biztosan nem rohan a szegénységbe. Inkább az szokott a jellemző lenni, hogy addig marad, amíg minden a segge alá van tolva.

Itt szerintem is inkább baromira más van a háttérben. Nyugodtan pontozzatok le, nem érdekel.

2020. jan. 19. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!