Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, amit hallottam az anyjáról?
Figyelt kérdés
Eddig is tudtam,hogy az anyja enyhén szólva furcsa. Soha életében nem dolgozott, rendkívül beszűkült a látóköre,nem mozdul ki sehova. Egyedül főzni szokott,a lakást nemigen takarítja, igénytelen külsőleg is. Van egy örökölt háza,azt berendezte, karácsonykor fát vitt oda meg feldíszítette,miközben nem is ott lakik..de ez csak néhány dolog, tudnám sorolni. Különösebben nem is érdekel,amíg nem szól bele az életünkbe és habár egy faluban lakunk,van,hogy hónapokig nem látom.. de tegnap átjött hozzánk párom unokatesója,aki megkérdezte,hogy jövök ki a leendő anyóssal,mert jövőre összeházasodunk a párommal. Megkérdezte,hogy beszél az anyja párom apjával,nem beszél-e vele csúnyán,majd elmondta,hogy amúgy veri az anyja az apját. Az apja nem tesz semmit, tűri.az apja egyenként nagyon jó ember,de nem túl határozott jellem. Anyós el is van hizva,apja pedig kis vékony. Nem tudom,elhiggyem-e ezt az egészet,azt se tudom, párom ehhez hogy viszonyul, tudja, sejti-e egyáltalán,de erre olyan kellemetlen rákérdezni. Tudom,hogy az anyját nem bírja, egyedüli pozitívum,amit el tudott róla mondani,az,hogy világra hozta.. apját viszont nagyon szereti,minden nap beszélnek. Lehet,hogy tudja ,csak nem mondta el nekem? lehet,anno őt is verte? Ja,meg hallottam olyat is az unokatesótol,hogy az anyós egyszer kést emelt a tesójára . Most belegondolok,hogy később majd ha gyerekünk lesz,ehhez a nőhöz viszem az unokáját, hát.. ti mit gondoltok? Elmondjam a páromnak ezt vagy majd egyszer elohozzam kellő pillanatban vagy ne higgyek ennek az egésznek? Amikor náluk jártam,nem tapasztaltam erőszakos jeleket,de nyilván egy ebéd alatt nem sok szűrhető le.2019. dec. 30. 15:38
11/11 A kérdező kommentje:
De amugy őszintén,ez még nem ok arra,hogy verje a férjét.. a férje nem iszik,nem dohányzik, templomba járó,akik csak tud segítő ember.. persze a párkapcsolatukba nem látok bele és az okot sem tudom, ha veri, vajon miért teszi..
2019. dec. 30. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!