Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit tennétek, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy valaki megerőszakolta?

Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Csodálkoznék. Képzeletbeli személyeket ritkán erőszakolnak meg.
2019. dec. 20. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
Azonnal tudnám, hogy kamu, mivel nincs barátnőm.
2019. dec. 20. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel nincs mit tenni, ha barátnő, akkor megküzdött már a démonjaival; legfeljebb a bizalmat nem töröd szét, de erre a párkapcsolat (általában) elég.
2019. dec. 20. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
1-2: Vannak dolgok amikkel nem viccelunk, a nemi eroszak pont egy ilyen tema.
2019. dec. 20. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból beszélek: háromból három úgy tett mintha annyit mondtam volna hogy elfogyott a tej. Közömbösség. Meg nem értés. Soha többé nem kell senki
2019. dec. 20. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
4%
Dobnám. Ha korábban történt és még nincs túl rajta, akkor minek van kapcsolatban, menjen pszichológushoz. Nem azért vagyok, hogy a sebeit nyalogassam. Ha meg velem együtt volt már, akkor meg minek enged magához közel más férfit.
2019. dec. 20. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem akarom elhinni hogyha valakinek a barátnője korábban átélt ilyet akkor a párja nem akarna neki segíteni.

Úgy gondolom ez a lényege egy kapcsolatnak, hogy segítünk a másiknak ha szüksége van rá.

2019. dec. 20. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
6. Neked nem sok fogalmad lehet a nemi erőszakról. Olyankor egy nő nem közel enged magàhoz egy férfit te agyhalott, hanem akarata ellenére történik meg.
2019. dec. 22. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

ffeleslegesen acsargunk nekik róla, mennyire más és mennyire nem tudják elképzelni. nem tudják.

örülnek még egyesek ám, hogy oh akkor te már megszoktad... én se tudok óvatos lenni, bocs.

2019. dec. 27. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztalatból mondom hogy full közömbösség... 2 fiúnak mondtam el (az egyik a férjem) és semmi... Azt mondták jó, aztán ment is a témaváltás...soha nem fogom elmondani senkinek
2020. márc. 6. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!