Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AresTech kérdése:
Ti mit gondolnátok a barátnőtökről?
Figyelt kérdés
Ha pl céges buliba melltartó nélkül megy, folyton olyan kijelentéseket tesz, hogy szeret r1bancosan kinézni, mellettem is megnéz más fiúkat, volt akire azt mondta megérne egy ajtócsapkodást, folyton hiányoznak neki a bulik, beszólogat, apró dolgokért lehülyéz, apró dolgokért akár fél óráig hozzám se szól.2019. dec. 10. 20:08
1/10 anonim válasza:
Te sem vagy semmi, ha szó nélkül hagyod, hogy lehülyézzen.
3/10 anonim válasza:
Rólad mit gondoljak, ha vele vagy? Összeilletek.
4/10 anonim válasza:
Melltartót én se hordok,de a többit nem csinálom meg a párommal,mert szeretem és tisztelem.Dobd ki és keress mást.
5/10 anonim válasza:
Hogy nem ezt a nőt fogom feleségül venni. És nem tervezek vele hosszú távra.
7/10 anonim válasza:
Azért kivancsi vagyok o mit mondana rolad
9/10 anonim válasza:
"mellettem is megnéz más fiúkat,"
Na és? Nem ti hangoztatjátok folyton, hogy hűséget fogadtam, nem vakságot? Akkor meg?
10/10 anonim válasza:
Mégis mit gondoljak róla? Pontosan tudod, kivel vagy együtt, mégis vele vagy. Nem tudlak sajnálni, neked ezek szerint ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!