Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes asszonyok, nők! Hogyan védekeztek, h ne szeressék el a párotok?
Semmit. Az, hogy hűséges lesz, vagy félredug, teljes mértékben az ő döntése.
Annyit teszek, hogy jó legyen neki velem élni, velem lenni, de ez ugyanúgy az én érdekel is, erre van igényem.
Ha meg egyszer úgy dönt, hogy megcsal, akkor mehet is a pitába. Nem függök tőle, nem kerülök padlóra, jön másik.
Nincs az a praktika, vudu , varazslat, boszorkany konyha :D ami otthon tudja tartani azt az embert aki menni akar :)
Ha valakt hajt a vere úgyis megteszi, ha meg nem olyan akkor nem teszi meg :)
Én ezt vallom ;)
Ez nem azt jelenti nem dolgozok a házassagomert, szexi feherneműk, elcsábítás, randik a mai napig is, de ha menni akarna engednem :)
Semmit, ez nem az én dolgom. Nekem csak az a dolgom, hogy a magam oldaláról is teljesítsem a teljes hűséget és az, hogy igyekezzek ezt a kapcsolatot úgy gondozni, hogy mindketten élvezzünk benne lenni.
A többi az ő felelőssége és ki mit szakít, azt szagol. Én intelligens, racionális embert választottam, akit már előttem sem hatott meg önmagában egy bájolgó, csinos nő. Úgy gondolom, ha gondja lenne velem, előbb szakítana és élné az életét, miután nem tudtuk megjavítani. Mi úgy jöttünk össze, hogy tudtuk, milyen kötelezettségekkel jár egy kapcsolat és ezt önként, boldogan vállaltuk. Beleértve a hűséget is. És nap mint nap tanusítjuk, hogy komolyabb erőfeszítés nélkül tudunk ebben a kapcsolatban ennek megfelelő, kulturált formában élni, nem úgy, mint a nyulak.
Olyan értelemben semmit, hogy nem játszmázok és nem taktikázok, mert színvonalon aluli, szánalmas dolognak tartom a párkapcsolati taktikázgatás minden formáját. Ahol erre szükség van, az a kapcsolat nem ér semmit. Nem kell kivédeni a csábítást, hanem csak vissza kell utasítani, amikor megjelenik. Hozzám ne azért legyen hűséges valaki, mert nincs lehetősége megcsalni, hanem azért, mert így dönt.
Olyan értelemben teszek érte, hogy nem hanyagolom el magam, nem híztam meg, nem lettem slampos, ugyanolyan tűzzel állok a szexhez, mint az elején, nem kombinálok, hanem egyenesen megbeszélem, ha van valami, nem hagyom, hogy elfojtott sérelmek miatt szép lassan falak emelkedjenek közénk. Persze ebben ő is ugyanúgy partner, egyedül nem érnék el ezzel semmit és nem is próbálkoznék sokáig.
Eddig működik.
Olyan pasi, aki természetesnek veszi és könnyedén hagyja, hogy másik elszeressék, az annyit is ér...
Te mit szólnál, ha a te nōd viszonyulna így a témához? Könnyelmūen megcsalna, majd rád fogná, hogy miattad van, mert nem taktikáztál eléggé, hogy kivédd. Utolsó r*b.ncnak tartanád, nem? Na, az ilyen pasi is utolsó balf@z, aki ezzel mentegetōzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!