Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikorra tudatosult benned hogy ha bármit teszel?
Figyelt kérdés
bárhogy próbálod helyrehozni változtatni a dolgokat a pároddal, mégsem megy tovább és mégse ő az ideális számodra. Mikor ezt még magadnak is nehezen ismerted be..2019. dec. 17. 18:45
1/8 anonim válasza:
Nem gondolkodok feleslegesen, tehát csak akkor, ha valamilyen feladatot meg kell oldanom. Egyébként a figyelmem folyamatosan a jelenben van.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen de ez a kérdés arra vonatkozik mikor gondok vannak a kapcsolatotokban..
2019. dec. 17. 19:04
3/8 anonim válasza:
Mi a gond, ès te mit próbáltál tenni?
4/8 anonim válasza:
A kapcsolati problémákat nemcsak az egyik félnek kell megoldania, hanem közös feladat. A párod mennyire teszi oda magát ahhoz, hogy jobb legyen az életetek. Lehet, még nem kéne leírni a dolgot azzal, hogy nem ő az ideális, csak odafigyelni egymásra és őszintén kibeszélni, hogy kinek, mik az igényei. Ha ezek után sem működik, akkor pedig békességben el kell engedni egymást.
5/8 anonim válasza:
Eleve nem jön létre gond, mivel ha nem gondolkodsz felesleges dolgokon, akkor jönnek létre a gondok.
6/8 anonim válasza:
Mivel nagy szerelemként indult, képtelen voltam csak úgy eldobni. Vele nem lehetett beszélni a problémáról, mert ő maga se tudta a választ a kérdéseimre. (Pl. miért nem vállaltál fel? Miért engedted el a kezem? Szégyellsz? stb...- Ha szégyellt is, nyilván nem vallotta be magának sem.) Emiatt rossz kedvem volt, nem voltunk már boldogok. De illemből összeköltöztünk, amitől még rosszkedvűbbek lettünk. És egy évig gondolkoztam azon, hogy vajon azért ül a számítógépe mögött éjjel-nappal, mert visszaállt az előttem lévő rendre és nagyon otthon érzi magát vagy azért nem szól hozzám heteken át, mert már nem szeret? Egy évig bírtam. 3 hónapig agyaltam azon, vajon szégyellt engem vagy csak én nagyítottam fel a problémát és én vagyok a kibírhatatlan nőszemély, aki nehezen viseli, ha társaságban a párja úgy tesz, mintha nem is ismerné. Vagy csak simán gátlásosság benne, és nem szeret mások előtt kézen fogva lenni a barátnőjével??? Azt hittem, ha a második verzió az igaz és emellett tényleg szeret, akkor minden rendben van. Államvizsga közeledett és képtelen voltam tanulni, mert éreztem, hogy a fősuli végével válaszúthoz érkeztünk, el kell döntenem, van-e értelme együtt folytatni. Azt hittem, a válasz abban van, hogy szeret-e. Aztán rájöttem, hogy nem. A válasz abban a mélységes boldogtalanságban és magányban van, amit egy éve érzek mellette. Nem vagyok vele boldog. Lehet, hogy szeret és csak egy gátlásos ba..rom, de tönkretette a legszebb időszakunkat és tönkretett az életemből több, mint egy évet. És akkor döntöttem el, hogy szakítok és ezt meg is mondtam neki. De az a helyzet, hogy nem engedett el.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor meg együtt vagytok?
2019. dec. 18. 02:19
8/8 anonim válasza:
Hazajöttem a kórhàzból, abortuszom volt.. Hazavezettem, mert az eszébe sem jutott, hogy segítség kellene... Még vizet sem tett elém, pedig nem voltam jól..
Kiábrándultam , már csak valahogy el kellene küldeni.. Csak nem akar békén hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!