Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam ma takarítás közben valamit mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Kis doboz be van csomagolva nem tudom mi van benne. Szekrény és a fal között van egy kis hely és oott volt hátul. Meg kérdezzem a barátomat vagy ne?2019. dec. 14. 22:39
1/22 Izabella220 válasza:
Az már karácsonyi ajándék, ne kérdezd meg.
3/22 anonim válasza:
Bontsd ki, nézd meg mi van benne. Biztos neked van e szánva. Csomagold vissza. Ha megkapod örülj, ha nem, és nem a női rokonaim látod viszont, akkor tudod mi a pálya.
4/22 A kérdező kommentje:
Én nagyon kíváncsi vagyok rá már úgy kinyitnam de félek hogy észre veszi
2019. dec. 14. 23:09
5/22 anonim válasza:
Mérd le mérlegen, centivel, vagy fotózd le, (mert az emlékezet biza tud csalni) aztán ha megkapod örülj, ha nem, akkor utólag még mindig meg tudod kérdezni Tőle.
Őszinteség és bizalom a párkapcsolatok kulcsa.
Bízol benne?
Öszintén elmondja?
Nyertél.
6/22 anonim válasza:
Nem kell megkérdezni, az csak a péniszgyűrűje. Akkor szokta használni, amikor épp dolgozni vagy.
7/22 anonim válasza:
Vagy a kamagrája, amit akkor szokott használni, mikor dolgozni vagy:)
8/22 anonim válasza:
Mivel van becsomagolva? Milyen mintájú? Mintás a csomagolópapír? Karácsonyi mintás?
9/22 anonim válasza:
Biztos neked valami ékszer, meglepetés. Esetleg eljegyzési gyűrű?
10/22 anonim válasza:
Milyen márka van ráírva? Durex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!