Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire egyeztek a takarítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egyeztek a takarítás terén?

Figyelt kérdés

Mit kezdesz olyan emberrel akinek a válasza nehogy már ne pihenhessek és majd meglesz ha lesz időm..

De előbb utóbb időt kell rá szakítani bármilyen sűrűek is a hétköznapok de barátnőm nem zavarja ha hetekig nincs idő pl felmosni

2019. nov. 22. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Kap 3 napot. Ha nem csinálja meg, vagy kidobom az adott dolgot, vagy valamelyik cuccát belekenem, aztán majd megtanulja.

Exem egy disznó volt. Cseszett maga után elmosogatni. A kedvenc pólóját használtam mosogatószivacsnak. A ruháit levágra a ruha közepére, én meg fogtam és kibaxtam a kukába a harmadik napon.

Az én otthonom, ha nem tart rendet, takarodjon ki belőle.

2019. nov. 22. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem egyezkedünk. Aki épp ráér, csinálja. Ebbe belefér az is, ha valamelyikünk épp ki van dôlve (beteg, nagyon fáradt), akkor leszarja a házimunkát és pihen.
2019. nov. 22. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Én az "egyszerűen-de-eléggé-jól" elvben gondolkodom. Leegyszerűsíteni, de azért szinten tartani. De az apám féle patikai rendtől hányok, utálom a tisztaságmániásokat.

De a "há' minek az" kisebbségi gondolkodással sem tudok azonosulni.

2019. nov. 22. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező... te szoktál takarítani vagy bármilyen házimunkát végezni vagy csak neki parancsolsz? Ha utóbbi, akkor ugyanezt csinálnám én is a csaj helyében. Ha te le*zarod hogy fel van-e mosva, minek feszüljön meg?

Jelenleg szingli vagyok de exemmel legalább ebben egyeztünk, igaz ha épp ő ért rá jobban akkor sokmindent megcsinált ő is.

2019. nov. 22. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, persze ha te dolgozol ő meg egész nap otthon van az más, de gondolom nem ez a helyzet...
2019. nov. 22. 11:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgozunk. Sokmindent megcsinálok; munka mellett is én viszem inkább a háztartást..ő annyit h berakja a gépbe a mosogatnivalót..azonkívül nem igazán..
2019. nov. 22. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ti semmiben se egyeztek. Ő gyereket akar, te nem, te spórolás egy doboz gyufát is, őt ez annyira nem èrdekli ès mèg sorolhatnám.

Szakadj már a gyakoriról!!!

2019. nov. 22. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szóltam egyszer, kétszer, és felfogta. Hülyékkel nem élek együtt
2019. nov. 22. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben kompatibilisek vagyunk. Mindkettőnk számára természetes,hogy a közösen lakott lakásunkat közösen tartjuk rendben, mindkettőnknek fontos, hogy rend és tisztaság vegyen körül bennünket. A házimunka rutinja kialakult, nem volt soha vita, vagy probléma ebből, mindenki hozzáteszi a magáét. Nem osztottuk fel a teendőket, úgy alakult, hogy általában az végzi az adott munkát, aki szívesebben csinálja/jobban ért hozzá (ez gyakran összefügg). Így többnyire én ágyazok, mosok, vasalok, port törlök, felsöprök, a férjem főz, mosogat, bevásárol, porszívózik, ügyeket intéz. A rendrakászt mindketten minden nap csináljuk. Ez az aktuális leterheltség, egészségi állapot, kedv függvényében változik. Mindenki csinál mindent,de bizonyos dolgokat többször, szívesebben. A lényeg, hogy ebből nincs vita, nem is volt soha. Nekem az a véleményem, hogy együtt élő felnőtt emberek között ez alapvető. Nem vagyok hajlandó erről vitát nyitni senkivel. Mindketten sok évet lehúztunk lakótársakkal, koliban, albiban, mielőtt találkoztunk, megtanultuk, mi az együttélés és a munkamegosztás. Továbbá mindkettőnket erre neveltek otthon, fiú és lánytestvéreinket is, nemtől függetlenül. Akinél ez nem volt egyértelmű, azonnal lapátra tettem korábban és jól tettem. Gondolkozz el, milyen és mennyi kompromisszumra vagy képes, érdemes-e egyáltalán és működőképes-e így a kapcsolat.
2019. nov. 22. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondjuk rohadtul kihagytad megint az egyenletből, hogy a barátnődnek 2 állása van te meg anyukáéknál dolgozgatsz pár órát INGYEN a boltjukban... Jaaa, nem is értem miért nem ő csinálja a házimunkát... Istenem.
2019. nov. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!