Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyeztek a takarítás terén?
Mit kezdesz olyan emberrel akinek a válasza nehogy már ne pihenhessek és majd meglesz ha lesz időm..
De előbb utóbb időt kell rá szakítani bármilyen sűrűek is a hétköznapok de barátnőm nem zavarja ha hetekig nincs idő pl felmosni

Kap 3 napot. Ha nem csinálja meg, vagy kidobom az adott dolgot, vagy valamelyik cuccát belekenem, aztán majd megtanulja.
Exem egy disznó volt. Cseszett maga után elmosogatni. A kedvenc pólóját használtam mosogatószivacsnak. A ruháit levágra a ruha közepére, én meg fogtam és kibaxtam a kukába a harmadik napon.
Az én otthonom, ha nem tart rendet, takarodjon ki belőle.

Én az "egyszerűen-de-eléggé-jól" elvben gondolkodom. Leegyszerűsíteni, de azért szinten tartani. De az apám féle patikai rendtől hányok, utálom a tisztaságmániásokat.
De a "há' minek az" kisebbségi gondolkodással sem tudok azonosulni.

Kérdező... te szoktál takarítani vagy bármilyen házimunkát végezni vagy csak neki parancsolsz? Ha utóbbi, akkor ugyanezt csinálnám én is a csaj helyében. Ha te le*zarod hogy fel van-e mosva, minek feszüljön meg?
Jelenleg szingli vagyok de exemmel legalább ebben egyeztünk, igaz ha épp ő ért rá jobban akkor sokmindent megcsinált ő is.

Ti semmiben se egyeztek. Ő gyereket akar, te nem, te spórolás egy doboz gyufát is, őt ez annyira nem èrdekli ès mèg sorolhatnám.
Szakadj már a gyakoriról!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!