Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal? Albérletbe költöztetek? Vagy sajátba?

Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Barátnőm össze akart velem költözni albérletbe (Ő albérletben lakott én a szüleimmel). Kiszámoltam neki, hogy mivel egyikünk sem keres jól, így az albérlet elvinné az összes pénzünket, így hó végére 0 Ft maradna, nem tudnánk félretenni saját lakásra és benne ragadnánk az ördögi körben. Volt egy kis félretett pénzem és felajánlottam neki, hogy kettőnk miatt ha kell, elkezdek keményen gyűjteni (otthon élek/éltem a szüleimmel), félreteszem a fizetésem nagy részét és 2 év múlva tudunk venni saját lakást. Nem tetszett neki, megcsalt és elhagyott. Azóta eltelt 2 év. Ebben a két évben írogatott nekem, hogy milyen boldog az új pasijával, összeköltöztek és de jó neki. Én csak nevettem, mert nagyon is jól tudtam, hogy nem boldog, ugyanis egy igazán boldog ember nem bizonygatja a boldogságát, egyszerűen csak megéli. Most 2 év után ott tartunk, hogy összejött a pénzem a saját lakásra, Ő szétment a barátjával így kénytelen volt visszaköltözni a tesójához (albérletbe) és minimálbérért dolgozik még mindig, nem volt hajlandó változtatni az életén. Én mára az akkori fizetésem tripláját keresem és nem kell albérletben elb*sznom a pénzt. Persze most már vissza akar jönni hozzám (ezt így konkrétan nem mondta ki, de folyamatosan érdeklődik), én meg jókat röhögök:)
2019. dec. 6. 10:14
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
2 hónap után. És a férjem lakásába. Neki akkor már megvolt ez a lakása, ahol azóta is élünk. Ennek 7 éve.
2019. dec. 6. 10:43
 3/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Nálunk kicsit furcsábban alakult a dolog. 4 évig egy koleszban éltünk. Nem volt közös a szobánk, de semmi nem tiltotta, hogy együtt aludjunk. Így egy nagyon kényelmes formában voltunk, ha akartuk együtt aludtunk, éltünk, ha akartunk külön vonultuk egymástól. Volt 1,5 év távkapcsolatunk és később összeköltöztünk albérletbe. Így bár az elejétől együtt éltünk, de ténylegesen csak kb. 5 év után költöztünk össze. Lakást nem engedhettünk meg magunknak. De albérletbe együtt könnyebb. Neki sok választása nem volt, lévén messze kapott állást, én pedig akkor sem maradtam volna otthon, ha minden fillérem elmegy albérletre.
2019. dec. 6. 10:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsivel több, mint egy év után albérletbe 🙂
2019. dec. 6. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
4-5 hónap után úgy hozta a sors, hogy vagy hozzá költözök, vagy koliba megyek. Hozzáköltöztem albérletbe. Azóta eltelt jó pár év, és jó döntésnek bizonyult.
2019. dec. 6. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

#1es te sem vagy túl rajta és ennél a kérdésnél senkit nem érdekel a sztorid. Nem költöztek össze tehát nem neked szól a kérdés. Ha olyan kérdésekhez írogatod a siralmad ahol nem téged szólítanak meg, csak bizonyíthasd hogy neked van igazad, ugyanugy szenvedsz a csaj után még mindig. Ha anyadat választottad a barátnőd helyett edd meg amit főztél, illetve a kedves mama.

Kérdező: mi 10 hónap után, az ő lakásába, már két éve.

2019. dec. 6. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

"#1es te sem vagy túl rajta és ennél a kérdésnél senkit nem érdekel a sztorid. Nem költöztek össze tehát nem neked szól a kérdés. Ha olyan kérdésekhez írogatod a siralmad ahol nem téged szólítanak meg, csak bizonyíthasd hogy neked van igazad, ugyanugy szenvedsz a csaj után még mindig. Ha anyadat választottad a barátnőd helyett edd meg amit főztél, illetve a kedves mama."

Mivan? Én csak leírtam a sztorimat, miért baj ez? Azóta már teljesen új életet kezdtem, hidd el, túl vagyok rajta, bár nem fogom ezt neked bizonygatni, mert leszarom :D Ez mióta siralom, hogy leírtam, velem mi történt? Édes aranyom, én nem anyámat választottam az exem helyett, hanem volt annyi józan eszem, hogy gondolkodjak. Ezek szerint neked nincs:) Fröcsöghetsz itt, de teljesen értelmetlen, ugyanis azóta a saját, hitelmentes lakásomban élek, szóval nem értem mi a bajod:) Zavar, hogy nem adom oda másnak a pénzem albérletre, vagy mi a problémád? :D

2019. dec. 6. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#1-es a sztorid tökre nem vág ide. Nem éltél együtt a pároddal. A kérdés pedig ez volt, hogy ki mennyi idő után költözött össze. De valamit nagyon kompenzálni szeretnél azzal, hogy most mindenkinek jól megmondtad 13 sorban, hogy te milyen okos vagy hogy van egy tehermentes ingatlanod.
2019. dec. 6. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Relatív mert elég sokáig csak találkozgattunk mire kapcsolat lett a dologból (távolság miatt), de hivatalosan kb másfél éve voltunk együtt mikor összeköltöztünk.

Albérletbe költöztünk, sajátunk nem volt, nem is vennék olyannal akivel még sosem éltem együtt szerintem ez alap. A mi életstílusunkhoz nem is illene a fix saját lakás de ez már mellékes.

Szerintem azért 1-2 évet nem árt várni a költözéssel hogy legalább annyira megismerd a párod, hogy nincsenek-e komolyabb vörös zászlók és tud-e huzamosabb ideig minden napos energiát fektetni egy kapcsolatba vagy elkényelmesedik pár hónap után.

2019. dec. 6. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

"#1-es a sztorid tökre nem vág ide. Nem éltél együtt a pároddal. A kérdés pedig ez volt, hogy ki mennyi idő után költözött össze. De valamit nagyon kompenzálni szeretnél azzal, hogy most mindenkinek jól megmondtad 13 sorban, hogy te milyen okos vagy hogy van egy tehermentes ingatlanod."

Nem akarok én kompenzálni semmit sem, egyszerűen csak szeretek ide írogatni. Ennyi, ilyen egyszerű.

2019. dec. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!