Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal? Albérletbe költöztetek? Vagy sajátba?
#1es te sem vagy túl rajta és ennél a kérdésnél senkit nem érdekel a sztorid. Nem költöztek össze tehát nem neked szól a kérdés. Ha olyan kérdésekhez írogatod a siralmad ahol nem téged szólítanak meg, csak bizonyíthasd hogy neked van igazad, ugyanugy szenvedsz a csaj után még mindig. Ha anyadat választottad a barátnőd helyett edd meg amit főztél, illetve a kedves mama.
Kérdező: mi 10 hónap után, az ő lakásába, már két éve.
"#1es te sem vagy túl rajta és ennél a kérdésnél senkit nem érdekel a sztorid. Nem költöztek össze tehát nem neked szól a kérdés. Ha olyan kérdésekhez írogatod a siralmad ahol nem téged szólítanak meg, csak bizonyíthasd hogy neked van igazad, ugyanugy szenvedsz a csaj után még mindig. Ha anyadat választottad a barátnőd helyett edd meg amit főztél, illetve a kedves mama."
Mivan? Én csak leírtam a sztorimat, miért baj ez? Azóta már teljesen új életet kezdtem, hidd el, túl vagyok rajta, bár nem fogom ezt neked bizonygatni, mert leszarom :D Ez mióta siralom, hogy leírtam, velem mi történt? Édes aranyom, én nem anyámat választottam az exem helyett, hanem volt annyi józan eszem, hogy gondolkodjak. Ezek szerint neked nincs:) Fröcsöghetsz itt, de teljesen értelmetlen, ugyanis azóta a saját, hitelmentes lakásomban élek, szóval nem értem mi a bajod:) Zavar, hogy nem adom oda másnak a pénzem albérletre, vagy mi a problémád? :D
Relatív mert elég sokáig csak találkozgattunk mire kapcsolat lett a dologból (távolság miatt), de hivatalosan kb másfél éve voltunk együtt mikor összeköltöztünk.
Albérletbe költöztünk, sajátunk nem volt, nem is vennék olyannal akivel még sosem éltem együtt szerintem ez alap. A mi életstílusunkhoz nem is illene a fix saját lakás de ez már mellékes.
Szerintem azért 1-2 évet nem árt várni a költözéssel hogy legalább annyira megismerd a párod, hogy nincsenek-e komolyabb vörös zászlók és tud-e huzamosabb ideig minden napos energiát fektetni egy kapcsolatba vagy elkényelmesedik pár hónap után.
"#1-es a sztorid tökre nem vág ide. Nem éltél együtt a pároddal. A kérdés pedig ez volt, hogy ki mennyi idő után költözött össze. De valamit nagyon kompenzálni szeretnél azzal, hogy most mindenkinek jól megmondtad 13 sorban, hogy te milyen okos vagy hogy van egy tehermentes ingatlanod."
Nem akarok én kompenzálni semmit sem, egyszerűen csak szeretek ide írogatni. Ennyi, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!