Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » El fogadnátok más gyerekeit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogadnátok más gyerekeit?

Figyelt kérdés

Elfogadható a szerelmed 2 gyermeke úgy hogy a második azzalat hogy szakitottatok lett meg mástól? És pl:neked is van kettő?

Ha nem miért?

És ha igen miért?

2019. nov. 26. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
En sajnos nem tudnam elfogadni.
2019. nov. 26. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
ÉN nem. Ebben a fent leírt esetben pláne nem. de én eleve össze sem jönnék gyerekessel, nekem sincs, így másét sem tudnám elfogadni. Egyrészt azért, mert a gyerek miatt az ex mindig képben lenne. Másrészt az én családról alkotott elképzelésembe egy ilyen mozaik családmodell nem fér bele. Lehet hogy ez valakinél működik, nálam nem. Nyilván ha elvált lennék és lenne gyerekem, talán másképp állnék ehhez, de amíg nekem nincs gyerekem, addig a véleményem nem változik.
2019. nov. 26. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A sajàt életembe nem akarok soha gyereket, se sajàtot, se a pàromét. Ha van gyereke, keressen gyerekes nőt, vagy olyat aki elfogadja. Össze se jöttem soha se gyerekes pasival, se olyannal akivel màr szakítottunk. És olyannal se akinek szakítàs utàn első dolga màssal dugni és felcsinàlni.
2019. nov. 29. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem más gyereke hálátlan marad mindig.

Nekem ez a tapasztalatom. Párommal nagyon jól működünk, de a gyereke megkeseríti a közös életet. Utálom azt a hülyegyereket.

2019. nov. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!