Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem alap, hogy karácsonykor, vagy amikor a barátom családjában szülinap van akkor "illik" átmenni hozzájuk, ha más nem pár órára?
Nálunk karácsonykor apukám mondjuk mindig otthon van, így maximum napot beszélünk meg, hogy ki mikor megy, de az eredeti alap kérdés is az volt, hogy alap-e átmenni a másikhoz karácsonykor vagy szülinapkor.
Ha hiszed, ha nem, én 92% intro vagyok, úgyhogy nem írtál sok újdonságot.
Semmit nem csinàlok azért mert illik. Szenteste anyósomhoz megyünk, a férjem szülinapjàra ő jön hozzànk. A magam részéről ennyi az ami még elviselhető kategória.
Húsvéti nagymamàs pofavizitet, sógornős, anyós szülinapozàst, 3 havonta anyósnàl szombati ebédet csíràjàban elfojtottam, nekem sok, vagy 7 éve nem voltam ilyeneken. Nem velük van bajom, hanem àltalànossàgban nem érzem jól magam sok ember között, és ha ki kell mozdulni. Épp elég munka közben. A szabadidőmben nyugit szeretnék. A szülinapot a férjemért csinàlom, ez így igaz, de oda csak készülni kell, utazni nem. karàcsonyfàt viszont imàdok díszíteni❤️ így arra szívesen elmegyek:)
Szerintem amúgy nem alap, csalàdfüggő, kinél hogy.
Szentestére pl meg vagyok hívva én is, ahogy egyébként mehetnék a sógornőm szülinapjàra is, meg anyósoméra is, csak kedvem nincs, főleg hogy nyàron 100 fokban vannak, és csak az utazàs 4 óra összességében, mert màsik vàrosban lakunk. Nem hiànyzik az egész felhajtás. A sajàt szülinapomat pl kettesben szoktuk itthon ünnepelni, nincs hívva senki.
Én tettem fel a kérdést, és te kötekedsz alatta, hogy minek mennék "jópofizni", pedig már leírtam. :D És én vergődök. Ooooké. Vagy ha a párod rokonsága vásárol neked is ajándékot, inkább elhozatod vele, csak hogy ne kelljen menni?
Igen, a távolság is fontos tényező, de a barátom rokonaival (apjával nem tartja a kapcsolatot már 25 éve) egy városban lakunk, az én rokonaim pedig 40 km-re vannak, úgyhogy igazából nem idő bármelyikőjükhöz is elugrani.
Ha már itt tartunk: amikor titeket akarnak a szülinapotokon megajándékozni, akkor ők mennek, vagy ti mentek hozzájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!