Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak nekem alap, hogy karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem alap, hogy karácsonykor, vagy amikor a barátom családjában szülinap van akkor "illik" átmenni hozzájuk, ha más nem pár órára?

Figyelt kérdés
2019. nov. 11. 15:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nálunk karácsonykor apukám mondjuk mindig otthon van, így maximum napot beszélünk meg, hogy ki mikor megy, de az eredeti alap kérdés is az volt, hogy alap-e átmenni a másikhoz karácsonykor vagy szülinapkor.

Ha hiszed, ha nem, én 92% intro vagyok, úgyhogy nem írtál sok újdonságot.

2019. nov. 12. 16:45
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Hát olyan nagyon nem lehetsz intro, ha hívatlanul is tolongani akarsz a barátod családjánál uncsi alkalmakkor, pláne, ha mint írod, egyébként sem jártok. Mi a rossebért mennél jópofizni karácsonykor meg az évig egy születésnapon?
2019. nov. 12. 21:03
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem fogok bizonygatni semmit. :D De mivel nálunk szokás az ajándékozás és mivel én is szoktam kapni cseppet se jönne ki hülyén, ha nem mennék... :D Atyaég.
2019. nov. 13. 10:35
 24/31 anonim ***** válasza:
85%
Akkor menjél. Tényleg nem értem mit vergődsz. Ahány ház annyi szokás, meg kell beszélni és kész.
2019. nov. 13. 11:07
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem csinàlok azért mert illik. Szenteste anyósomhoz megyünk, a férjem szülinapjàra ő jön hozzànk. A magam részéről ennyi az ami még elviselhető kategória.

Húsvéti nagymamàs pofavizitet, sógornős, anyós szülinapozàst, 3 havonta anyósnàl szombati ebédet csíràjàban elfojtottam, nekem sok, vagy 7 éve nem voltam ilyeneken. Nem velük van bajom, hanem àltalànossàgban nem érzem jól magam sok ember között, és ha ki kell mozdulni. Épp elég munka közben. A szabadidőmben nyugit szeretnék. A szülinapot a férjemért csinàlom, ez így igaz, de oda csak készülni kell, utazni nem. karàcsonyfàt viszont imàdok díszíteni❤️ így arra szívesen elmegyek:)

Szerintem amúgy nem alap, csalàdfüggő, kinél hogy.

Szentestére pl meg vagyok hívva én is, ahogy egyébként mehetnék a sógornőm szülinapjàra is, meg anyósoméra is, csak kedvem nincs, főleg hogy nyàron 100 fokban vannak, és csak az utazàs 4 óra összességében, mert màsik vàrosban lakunk. Nem hiànyzik az egész felhajtás. A sajàt szülinapomat pl kettesben szoktuk itthon ünnepelni, nincs hívva senki.

2019. nov. 14. 02:27
 26/31 A kérdező kommentje:

Én tettem fel a kérdést, és te kötekedsz alatta, hogy minek mennék "jópofizni", pedig már leírtam. :D És én vergődök. Ooooké. Vagy ha a párod rokonsága vásárol neked is ajándékot, inkább elhozatod vele, csak hogy ne kelljen menni?

Igen, a távolság is fontos tényező, de a barátom rokonaival (apjával nem tartja a kapcsolatot már 25 éve) egy városban lakunk, az én rokonaim pedig 40 km-re vannak, úgyhogy igazából nem idő bármelyikőjükhöz is elugrani.

Ha már itt tartunk: amikor titeket akarnak a szülinapotokon megajándékozni, akkor ők mennek, vagy ti mentek hozzájuk?

2019. nov. 14. 02:38
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem értem ennek a kérdésnek a kiírását. Azt írod, nálatok minden szép és jó. Akkor miért baj az, ha nem mindenhol tartják ezeket a dolgokat? A kisírásod hangneme kissé olyan volt, mintha téged nem hívnának és ez zavarna. Nem ez a helyzet? És mi az, hogy nálad valami ilyesmi "alap"? Másnál meg nem az, és akkor mi van?
2019. nov. 14. 19:55
 28/31 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés, hogy máshol is így van-e, mert nekem fura, ha nem. De látom, nehéz megérteni, akárhányszor is írom le. :D Nem, egyáltalán nem ez a helyzet, mert nálunk még mindig nem meghívásos alapon működik majd' 7 év után.
2019. nov. 14. 20:03
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha lesz egy kidobhatatlan rendszeres vendéged, egy rokon, aki visszaél a vendégszereteteddel, majd megérted, hogy máshol ez miért nem alap és miért húzunk sokan egy határt, és miért gondoljuk azt, hogy illik egyeztetni, ha meg akarunk látogatni valakit. :-)
2019. nov. 14. 21:06
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz megérteni mert ez egy értelmetlen kérdés. Pontosabban céltalan. Minden ember más, minden család más. Erre most jöttél csak rá? Ez neked fura?
2019. nov. 14. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!