Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha én ezt nem bírom? Utalom ha csúnyán beszél a barátom
Mond meg neki es beszeljetek meg.
Vagy vegyel fuldugot :)
A munkahelyemen az volt a szokás, hogy aki csúnyán beszél, annak a perselybe kell dobnia egy százast.
Beszélj vele, hogy a lehetőségekhez mérten figyeljen oda és fogja vissza magát. Egy mondatot el lehet mondani 3 b.zmeg nélkül is!
Egy pszichológustól hallottam, hogy az ilyen embernek kisebbségérzete van. (Bizonyára nem veled szemben, mert veled nem beszél csúnyán.) Az ilyen beszéddel akarja kimutatni a környezete előtt, hogy ő is VALAKI, ő még ilyet is kimer mondani...
Szólj rá, amikor káromkodik, nemi szerveket emleget, Istennek ad tanácsot, hogy mit csináljon...
Vajon megváltozik ha gyereke lesz? Nem!!! Ezt tanulja majd tőle a gyereke...
Adj neki ultimátumot: vagy (esetleg fokozatosan) leszokik, vagy elhagyod. Szülei is így beszélnek? Volt kitől tanulnia?
Ffi.
Imádom a pszichológusok fröcsögését. :)
Én azt szoktam mondani, hogy nem csúnyán beszélek, ez olajipari terminológia. :D (abban dolgozok)
A ba*meg kötőszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!