Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak parok akiknek kulon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak parok akiknek kulon szobajuk van? Ha igen akkor milyen okbol?

Figyelt kérdés

Felesegem mondta hogy ha koltozunk es lesz extra szobank akkor o ott szeretne aludni. En koran felkelek, o meg sokaig aludna, raadasul elmondasa szerint a testem melegetol annyira melege lesz este hogy teljesen kitakarozik, mindegy hany fokon megy a klima.

Ez normalis?

2019. nov. 6. 04:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk van vendégszoba a lakásban és néha szoktunk külön aludni. Alapból sokkal jobban alszom egyedül, ráadásul ő elég hangosan tud horkolni. Általában akkor alszunk külön, ha valamelyikünk sokkal korábban kel, vagy valamelyinkünk beteg, de van, hogy csak ki akarjuk magunkat alaposabban pihenni és azért. Legtöbbször együtt alszunk, de külön takaróval, én sokat fordolódok ő pedig olyan meleg, mint egy kályha és nem tudok közel aludni hozzá.
2019. nov. 6. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában együtt alszunk, de néha férjem is panaszkodik hogy melege van mellettem mert én meg hozzábújok. De a múltkor nagyon beteg voltam és akkor a nappaliban lévő kihúzható kanapén aludtam mert nem akartam a férjem állandóan felébreszteni a mosdóba rohangálással. De alapvetően szeretünk együtt aludni. A lehetőség megvan rá hogy külön szobában aludjunk mert a dolgozószobában és a nappaliban is kihúzható a kanapé de csak betegségek idején szoktuk igénybe venni.
2019. nov. 6. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyedül aludni a legnormálisabb dolog a világon.
2019. nov. 6. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én néha átmegyek a kislányom szobájába amikor már elviselhetetlen a párom horkolása. 😂 Szörnyű erre elaludni. 😂 De többnyire együtt alszunk én nagyon szeretek mellé bújni szintén ő is hozzám, csak az a fránya horkolás, igy neha egy külön szoba ággyal nem lenne rossz! Kit mi zavar ez szerintem nem probléma ha néha külön alszotok ! Én mindennap nem tudnek másik szobában aludni de olykor kifejezetten jó!
2019. nov. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!