Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak parok akiknek kulon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak parok akiknek kulon szobajuk van? Ha igen akkor milyen okbol?

Figyelt kérdés

Felesegem mondta hogy ha koltozunk es lesz extra szobank akkor o ott szeretne aludni. En koran felkelek, o meg sokaig aludna, raadasul elmondasa szerint a testem melegetol annyira melege lesz este hogy teljesen kitakarozik, mindegy hany fokon megy a klima.

Ez normalis?

2019. nov. 6. 04:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Normalis. En is igy csinalnam ha lenne ra lehetoseg.
2019. nov. 6. 05:56
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Nalunk igy van, imadom. Össze vissza vergodok ejszaka, 2 méteres agyrol is bárkit lerugok
2019. nov. 6. 06:08
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha valakivel alszok akkor hiaba nagy az agy a szelere huzodom es 20cm alszok elere allitva ... Reggelre faj mindenem.

Ha egyedul alszom soha nincs ilyen problemam ...

Szoval igen en egyedul jobban alszok

2019. nov. 6. 06:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én horkoló ember mellett nem tudok aludni, és persze mindig az alszik el előbb, aki horkol. Ha ilyen párom lesz, biztos, hogy külön alszom majd.
2019. nov. 6. 06:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a dolgozószoba volt kikötés,aludni együtt szoktunk. Ndm tudok koncentrálni úgy, hogy van valaki körülöttem, főleg ha látja is, amit dolgozom. Egy ideig elvoltam a fal felé fordított monitorral, de nagyon zavart így is.
2019. nov. 6. 06:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Én sem alszom teljesen nyugodtan más mellett. Ha nem is mindig, de ha lenne rá lehetőség szívesen aludnek néha külön. Volt olyan exem, aki csak tv-re tudott elaludni. Engem viszont zavart. Állandóan meg kellett várnom, hogy elaludjon, hogy ki tudjam kapcsolni. Na , ilyenkor néha jó lett volna egy külön szoba.
2019. nov. 6. 07:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehetőség lenne rá, viszont mi csak akkor alszunk jót, pihentetőt, ha érezzük a másikat. Pedig a párom igen csak sereg, forog, rugdos, csapkod álmában. Akkor nem, ha folyamatosan a cicin pihentetem a kezem.
2019. nov. 6. 07:22
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
Ismerek olyat,közeli családtag.Külön alszik az asszony a kisgyerekkel meg külön az ember másik szobában.Elvoltam csodálkozva amikor mesélte.Mi együtt alszunk a ferjemmel.Nem is alszok jót ha nincs itthon,de ugyan így van ő is.Megnyugtat ha ott van.
2019. nov. 6. 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Tök jó, ha valaki megteheti! Mi mondjuk jót alszunk együtt, de ha megtehetném, akkor úgy csinálnám, hogy a közös hálószobán kívül mindkettőnknek lenne saját szobája ággyal, és hogyha valami miatt úgy adódna (későn ér haza, beteg, etc) akkor lenne lehetőség külön aludni, meg napközben elvonulni is. Mondjuk, hogy ki fog ekkora lakást/házat takarítani, azt nem tudom :)
2019. nov. 6. 11:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Én aludtam már a másik szobában a földön, mert a hálószoba melletti szomszéd hangosan bulizott éjjel és nem tudtam aludni a zaj miatt... Ha nem tudok aludni valami miatt egy helyiségben, kivonulok én ágy nélkül is másik helyiségbe...
2019. nov. 6. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!