Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek régen hogy oldottá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek régen hogy oldották meg azok a házaspárok a szexet, akiknek csak egy szobájuk és 6-7 gyerekük volt?

Figyelt kérdés
Megoldható volt úgy, hogy a gyerekek ne vegyék észre, hogy a másik ágyon éppen dugás zajlik?
2018. szept. 2. 23:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Pont lesza.....,,
2018. szept. 2. 23:51
 2/15 anonim ***** válasza:
59%

Ez teljesen lényegtelen volt számukra. Először is nem az volt a cel, hogy minnel hangosabbam legyenek. Emellett mindenkinem természetea volt, hogy történik ott valami. Nem gondoktak erre ugy, mint mi.

Szülök örültek, ha még volt erejük szeretkezni. S a gyerekek is rendesen le voltak fáradva. Hiszen nagyon szegények voltak, sokat dolgoztam a hazkörül, s ez volt a legkisebb "problémájuk"!

2018. szept. 2. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Megvárták míg a gyerek alszik.

Afrikában mai napig bevett szokás, hogy megcsinálja anyut apu míg a gyerek ott les.

2018. szept. 2. 23:58
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Hat szerintem nem nagyon zavarta őket....
2018. szept. 3. 00:01
 5/15 anonim ***** válasza:
9%

Fürdőszoba csak volt, ember. :D Zuhany alatt, vagy a fürdőben bárhol. Amíg a gyerekek suliban vannak, kint játszanak napközben. Kimenni a ház mellé, (semmi baja nem lesz a gyerekeknek éjszaka ha fél órára otthon maradnak ).

25N

2018. szept. 3. 00:10
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

nem foglalkoztak vele ha észrevették a gyerekek szerintem.

utolsó te jól el vagy tájolva, fürdő se volt régen, nem még zuhanyzó :D csak egy szoba, konyha, kinti wc, meg egy lavór a szoba közepén télen, nyáron meg az udvaron... 26nő

2018. szept. 3. 00:23
 7/15 anonim ***** válasza:
9%
Oké, a "régen" az eléggé relatív fogalom. Nem a 19. századra gondoltam, de szerinted nyáron vagy akár télen is nem mentek ki az ólba vagy az udvarra stb szexelni? Vagy akkor a konyhába... ajtó becsuk, széket odatolni elé és mehet. Én így oldalán meg legalábbis. Arra akartam kilyukadni, hogy másik helyiségben oldották meg szerintem.
2018. szept. 3. 00:32
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 5ös. Fürdőszoba sok helyen még a 70es években sőt a 80as évek elején se volt. Kinti wc es ennyi. Az emberek lavorban, dézsában fürödtek, azt sem minden nap. Főleg, hogy sok helyen víz sem volt, csak a kútban.

A kérdező nem tudom milyen régre gondol, de bizonyos időszakban főleg a szegény gyerekek iskolába sem jártak. Tehát akkor sem megoldható.

Egy szobás 6-7 gyerekes az egy nagyon szegény család. Tehát délután a gyerekek is dolgoztak a házkörül, tanyán (ugye helytől függően). Igazából mindenki nagyon fáradt lehetet már. A szülöknek, ha még volt ennyi erejük, akkor szeretkeztek egyett. A gyerekek ha egyáltalán még ébren voltak nem nagyon foglalkoztak vele, hogy a szoba másik felében apuci rámászik anyucira s egy picit mocorognak.

Egyébként is teljesen máshogy áltam régebben a szexualitáshoz. De meg az is kerdés, milyen régen. Hiszen nem mindegy, hogy 50, 100 vagy 200 évvel ezelötre gondolunk vissza.

22L

2018. szept. 3. 00:40
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Sz..arok rá ki mit gondol, én elmentem volna másik helyiségbe. Olyan a világon nincs, hogy egy helyiség legyen egy házban, se konyha, se wc vagy bármi csak egy szoba. Én akkor sem bsztam volna a gyerek mellett egy szobában. Inkáá legyen 5 perces a menet, de nem úgy hogy be kelljen fogni a számat, mert konkrétan nyögni nem lehet. De az ilyen nyomorékok akik a semmire bsztak össze vissza 1 szoba, de nem tudja a pasi átrakni seggbe, mielőtt elmegy, hogy ne legyen gyerek vagy venni meg is érdemlik. Nyomorék alja nép.
2018. szept. 3. 03:56
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
#9 te is abba tartozol, csak most!
2018. szept. 3. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!