Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, akik nem akarnak gyereket! Képesek lennétek mégis vállalni egyet, ha a párotok nagyon szeretné?
Ez elég alapvető eltérés az értékrend én, jövőkép én, szóval "amúgy"lehet minden rendben..
Annyi probléma van csak, hogy a nőnek van felső korhatár a férfinek meg nincs
Elég torokszorítóak a válaszok.
Ma nagyon sok nő gondolkozik így amúgy. Mint valami tárgy, parazita és élősködő lenne a gyerek, akit húszsákban kéne kihordani, és béranyának felnevelni.
Előző barátnőm is ilyen volt. Szakítás is lett a vége, mondjuk ő elmondta hogy nem akar.
Attól félek viszont mi van ha nem fogja elmondani csak hosszú idő alatt?
Én sem akarok még feltétlen gyereket, de ki sem zárom és úgy gondolom fontos része továbbra is az életünknek. Természetesen ha a másik nem így gondolkozik, akkor abból azonnal szakítás lesz.
A gond hogy egyre kevesebb olyan nő van, aki nem a karriert és a nehézségek elkerülését választaná, hanem az anyaságot... csak ez vissza fog ütni, mert 40 évesen majd ott fognak ülni kemény és frusztrált nőként valami vezető pozícióban tök egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!