Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, ferfiak! Ti amikor a parotokkal a mensirol beszeltek
nem vagytok zavarban a masik elott?
Egyikünk nincs zavarban, borzasztó gyerekes lenne, én pedig felnőtt nő vagyok és egy felnőtt férfivel élek együtt, nem egy 13 éves fiúval akinek fogalma sincs arról, hogy hogyan működik a női test biológiája
2019. okt. 24. 13:44
:D Nem. Miért lennék? Mindenki tanult az iskolában biológiát, mindenkinek van jobb esetben anyukája, lánytestvére, szóval mindenki szembesül ezzel a teljesen hétköznapi dologgal.
2019. okt. 24. 13:44
Együttélésnél ennél cifrább dolgok is lesznek. Ha ettől zavarba jöttök, mint egy gyerek, ne költözzetek össze...
2019. okt. 24. 13:49
Egyáltalán nem, a menstruáció természetes dolog, ez hozzátartozik az élethez. Nem csak párommal beszélek róla teljesen természetesen, hanem más nőkkel is. Másokkal csak akkor, ha ők hozzák fel a témát.
Csak egy jó tanács, ha egy társaságban (pl. munkahely, baráti kirándulás, stb.) egy nő csak annyit mond, hogy megjött neki, a férfiak sokkal megértőbbek és toleránsabbak vele szemben. Nem kell a részletekről beszélgetni, bőven elég ha tudják a többiek, és akkor senki sem fogja piszkálni azért, mert ingerültebb a szokásosnál, vagy túl gyakran és túl sokáig időzik a WC-n.
F37
2019. okt. 24. 13:51
A kapcsolatunk első évében még zavarban voltam emiatt. Nem volt előtte kapcsolatom, szóval ez érthető. Férfi létére ő nyugtatott, hogy ez természetes dolog és nem kell szégyellni. Csak, mert amikor először töltöttünk egy hónapot együtt, alig bírtam kinyögni, hogy boltba kell mennem tamponért. Ő külföldön él és én akkor még nem beszéltem az ottani nyelvet, tehát kellett a segítsége a vásárláshoz. Azóta eltelt pár év már házasok vagyunk és nem jövök zavarba, ő pedig még mindig ugyanolyan természetességgel kezeli ezt. Múlt hónapban egy sérülés miatt alig tudtam járni, szóval intézte a bevásárlást, nem volt vele gondja hogy egy-két egészségügyi dolgot is hozzon.
2019. okt. 24. 14:50
Miért lennék zavarba? Ez valami szégyellnivaló dolog, vagy mi a fene?
Belőlem egy hónapban pár napig ez jön, belőle meg alkalmanként más. Tényleg nem is értem a kérdést!
2019. okt. 24. 14:59
Kellemetlen, amikor menstruálok. 31F
2019. okt. 24. 15:58
A párom as-gglyukamba dugja a nyelvét, ha azt kérem, szerintem túl vagyunk a szégyenlősködésen.
2019. okt. 24. 17:48
Nem vagyunk, inkàbb szeretkezünk akkor is. Annyi csak, hogy olyankor nyalakodni nem szokott a férjem, ha megvan a mikulàs.
Miért kellene zavarban lenni? Felnőtt emberek vagyunk, szeretjük egymàst, a legintimebb pillanatokat éljük meg együtt. Életemben nem volt még annyira közel hozzàm senki mint ő, érzelmileg és testileg is. Egyikünk se érzi magàt kellemetlenül ilyenek miatt.
2019. okt. 24. 19:05
Nagyon az elején voltam zavarban, de aztán mikor tapasztaltam, hogy mennyire segítőkész és empatikus volt, mikor az ágyon tekergőztem a görcsöktől, akkor elillant a szégyenlősségem. Ráadásul páromnak nővére van, szóval nem most látott először ilyet...
2019. okt. 24. 21:07
Kapcsolódó kérdések: