Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor beszéltek egy nap a párotokkal? Ha pl el megy barátokkal, el várjatok, hogy Telefonáljon hol van?
Figyelt kérdés
Hányszor hívjátok fel egymást? Vagy üzentek pl messengeren stb?. Illetve ha ki marad éjszakára fel hív titeket? Mibdig tudjátok merre jár?2018. dec. 16. 13:41
1/7 anonim válasza:
Hogy hányszor, azt nem tudom megmondani, mert nagyon változó; van, hogy 5-6-7-szer, ha valami eszünkbe jut (hazafelé hozzon kenyeret, stb. :P), vagy csak gondolunk 1másra..., ill. van, hogy egyszer sem, ha épp elfoglaltak vagyunk. Igen, tudjuk, h a másik mikor merre jár, ha esetleg kimaradna éjszakára, természetes, h szól.
2/7 anonim válasza:
Ritkán hívjuk ilyenkor egymást, inkább max messengeren váltunk 1-2 sort, hogy mizu, meg ha már hazaindul.
De olyan is volt, hogy még ez sem volt, csak előtte beszéltünk, akkor sem volt semmi probléma.
3/7 anonim válasza:
Ha elmegy a barátaival, legyen velük, én is ha csajos buliban vagyok, a barátnőimmel beszélgetek, nem a telefonomat csesztetem.
4/7 anonim válasza:
1X sem, csak ha muszáj. Felnőtt, nem gyerek.
5/7 anonim válasza:
Mi távkapcsolatban vagyunk, így kicsit többször, mint egyébként tenném - igaz, inkább chaten. Reggel, este köszönünk egymásnam, illetve megbeszéljük a napunkat, de pl munka/tanulás közben nem. Ha elmegy valahová, akkor nem várom el,hogy telefonáljon, de pl amikor utazik haza, megnyugtat egy sms, hogy hazaért, jól érezte, érzi magát, de nem kötelező, nem is sértődöm meg, ha nem teszi.
6/7 anonim válasza:
Egész nap beszélünk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ilyen-olyan módokon. Általában magától értetődő mindkettőnk számára, hogy ha megyünk valahova, néha-néha életjelet adunk magunkról, még ha csak annyit, hogy küldünk messengeren egy szivecskét vagy valami, de ez már megnyugtatja a másikat, hogy minden rendben, nem ütött el a villamos, nem raboltak ki, ilyesmi. Mindig tudjuk, hol és kivel van a másik. Lehet, hogy ez másnak beteges, nekünk a kezdetektől fogva alapértelmezett volt, és mindkettőnknek fontos, hogy mindig tudjunk a másikról.
7/7 anonim válasza:
Ha el megy a haverokkal akkor nem szoktunk beszélni. Nem kell minden percben helyzetjelentés.Nem azért megy kicsit kikapcsolódni, h ott is velem beszélgessen telon, vagy messengeren.
Had érezze jól magát. Ha kimaradna éjszakára akkor azt jelezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!