Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te hogyan kezeled a párod ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan kezeled a párod ha tombol?

Figyelt kérdés
Nem miattad, nem veled van konfliktusban de mégis teljesen kivan, meg tudod nyugtatni vagy inkább hagyod, hogy dühöngje ki magát? Ilyenkor félsz tőle?
2019. okt. 23. 22:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
38%

Nem szólok semmit és próbálok elvonulni

Félek ilyenkor tőle :(

2019. okt. 23. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem idegelem magam feleslegesen, tehát nincs partnerem. F
2019. okt. 23. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

A baràtom amikor kértem hogy ma feszültebb vagyok figyeljen jobban ram, legyünk nyugodtak, békés nap, mert könnyebben robbanok

Ö ebböl vmi hatalmi harcot csinalt mintha neki ez derogàlna, megalàzo lenne, kinek hiszem en magam hogy neki most terdepelnie kelljen mert velem törtent akàrmi. Kb igy tudnam leirni a szitut mert nem mondta ki de latszott hogy ég a feje a dühtöl hogy mit kepzelek en magamrol hogy miattam most a madaraknak is csiripelnie kelljen. Persze ki sem birta provokalas nelkül mert kivancsi volt mit is ertettem alatta hogy barmitöl bepöccenek, es a provikaciojat ezen atlatva, direkt higgadtan reagaltam le. Es borzalom rosszul esett hohy neki derogàl az ha figyelmességet kèrek (egyetlen egyszer volt ilyen)nekem sokminden lejött ebböl is a kapcsolatunkrol

2019. okt. 23. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Félni tőle? :OOOOOO

Ha félsz tőle, akkor valami nagyon nincs rendben!

Soha nem félek a férjemtől. Akkor sem, ha ideges, és akkor sem ha rám / miattam ideges! Mert intelligens, normális férfi, egészséges lélekkel.

Mitől félsz pontosan?

2019. okt. 23. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Ha tombol, én sajnos zsigerből elkezdek nevetni. Nem tudom mi ez a rossz reflex, korábban soha nem csináltam ilyet. Legutóbb akkor volt ilyen, mikor a lábára esett egy himalájai só tégla. Szegény nagyon tombolt, vérzett is a lába, én meg még ki is nevettem. Persze, közben leültettem, vittem hideg vizet lavórba, hogy kicsit jobb legyen. Utána megnéztem, de nem volt eltörve, csaj zúzódva...no meg törött lábujjal nem nagyon szoktak foglalkozni, csak ha totál szilánkosra tört. Szóval inkább vittem neki egy sört, mert amúgy épp iszogatni készültünk itthon pár ismerőssel. Később kaját is, és cseréltem a vízét. Segítettem, amiben tudtam, mert erre ebben a helyzetben volt lehetőségem. De ha valamit túlreagál, tudja, hogy sajnos egyből nevetni kezdek, mert nem tudom komolyan venni. Azért az a reakció is, amit a fent említett esetre adott bőven túlzás volt, még ha érthető is. Ellenben ha komoly gondja van, ami miatt kiakad, azt már teljesen más kérdés. Olyankor meghallgatom, hagyom tombolni, és ha olyan állapotba kerül, hogy még is hallja, amit mondok, akkor kezdem megnyugtatni.
2019. okt. 23. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Próbálom megnyugtatni, nem mondok olyan dolgot neki ami felidegesíti, átölelném, simogatnám. Próbálnám megbeszelni vele, ha már lehiggadt. Ha meglehet oldani akkor abban segítenék.
2019. okt. 23. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Én olyan hangot adok ki, mint a mentőautó, az kizökkenti és észhez tér. A gyereknél is mindig bejön.
2019. okt. 23. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
A férjem kimért, hideg természetű, gyakorlatilag nem lehet kihozni a sodrából. A hangját sem emelte meg soha. Akkor szokott annyit hangosabban mondani hogy "a francba" ha valami nem megy neki, most például nem tudja összerakni az éjjeliszekrényt. Hagyom, hadd dolgozzon vele. Megnyugtatni nem kell hiszen nem dühös. Félni sosem féltem tőle. Ha valaki fél a párjától az már régen rossz.
2019. okt. 24. 00:57
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Én is úgy vagyok, mint #6
2019. okt. 24. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Soha nem tombol. Nem tudnék kezelni egy olyan embert, aki képtelen higgadtan kezelni az indulatait, komolyan se tudnám venni. Nálam ez még az állat kategória.
2019. okt. 24. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!