Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan kezeled a párod ha tombol?
Nem szólok semmit és próbálok elvonulni
Félek ilyenkor tőle :(
A baràtom amikor kértem hogy ma feszültebb vagyok figyeljen jobban ram, legyünk nyugodtak, békés nap, mert könnyebben robbanok
Ö ebböl vmi hatalmi harcot csinalt mintha neki ez derogàlna, megalàzo lenne, kinek hiszem en magam hogy neki most terdepelnie kelljen mert velem törtent akàrmi. Kb igy tudnam leirni a szitut mert nem mondta ki de latszott hogy ég a feje a dühtöl hogy mit kepzelek en magamrol hogy miattam most a madaraknak is csiripelnie kelljen. Persze ki sem birta provokalas nelkül mert kivancsi volt mit is ertettem alatta hogy barmitöl bepöccenek, es a provikaciojat ezen atlatva, direkt higgadtan reagaltam le. Es borzalom rosszul esett hohy neki derogàl az ha figyelmességet kèrek (egyetlen egyszer volt ilyen)nekem sokminden lejött ebböl is a kapcsolatunkrol
Félni tőle? :OOOOOO
Ha félsz tőle, akkor valami nagyon nincs rendben!
Soha nem félek a férjemtől. Akkor sem, ha ideges, és akkor sem ha rám / miattam ideges! Mert intelligens, normális férfi, egészséges lélekkel.
Mitől félsz pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!