Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is igaz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaz, hogy nagyjából minden kapcsolatban a nő a "főnök"? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 10:01
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Ezt azért mondom, mert ezt tapasztalom, és az a férfi aki azt mondja, hogy ő hordja otthon a kalapot, az 99%-ban hazudik.De mi történt a világgal?Még ezelőtt pár ezer évvel a férfi volt a ház ura.Hogyan tudtak a nők olyan tulajdonságokra szert tenni azóta, amivel a férfi helyébe léptek?
2019. okt. 2. 11:17
 12/35 anonim ***** válasza:
28%
#11 Kedves Kérdező. Nem a nők tettek szert új és szuper tulajdonságokra, hanem a férfiak hagytak el alapvető férfi jellemzőket és vettek fel nőies jellemvonásokat. Önérzetből nyílván azt hazudja 99%, hogy ő az úr, de ez valóban nem igaz. Ezért van annyi válás és haldokló kapcsolat. És azért van tele ez a szekció is olyan kérdésekkel, hogy miért nem fekszik le velem a nejem, miért nem vesz komolyan...stb. Azért mert nem viselkedsz férfiként, mert nem te vagy az úr és nem te irányítassz. A sok okos kommentelő nőt, aki büszkén hírdeti, hogy ő a fej a kapcsolatban, csak kérdezem: És boldog vagy b*zd meg? Ja, hogy nem? Ideje lenne egy férfi melléd. És nem, a férfi nem üvölt és nem elnyom, nem kizsákmányol...stb Csak határozott, céltudatos és vezeti a kapcsolatot, családot. Ne pasik legyetek, hanem FÉRFIAK. Nagybetűvel.
2019. okt. 2. 11:35
 13/35 A kérdező kommentje:
# 12.Ebben igazad van.De mi az oka, hogy a férfiak elvesztették a férfi tulajdonságaikat?Valami ok csak kell lennie.
2019. okt. 2. 11:39
 14/35 anonim ***** válasza:
33%
#12 Feminizmus, gyermeket egyedül nevelő anyukák hatása, oktatási rendszer-női pedagógusok által rombolt személyiség...stb. Ásd bele magad a témába. A pasik (direkt nevezem így) úgy nőnek fel, hogy piedesztálra emelik a nőt és abban bíznak, hogy ha jó fiuk és illedelmesek, akkor kapnak p*ncit. Aztán sorra esnek pofára. Majd a nagy nehezen megszerzett feleségük is semmibe veszi őket, nem fekszik le velük és azt gondolják, többet kell segíteni a házimunkában, akkor majd kapnak szexet. De nem. Viszont anyut vígan reszelgeti a rosszfiú a környékről. Aki semmibe veszi, nem segít mosogatni és tojik mindenre.
2019. okt. 2. 11:47
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

#5ös vagyok.

Is ist írtam. Tartom is a véleményem.

Csak jól működő házasságokról beszélek most. Valahol, az asszony a főnök, valahol a férfi. Itt nem a leórdításra, s sex megvonással való zsarolásra gondolok. Egyszerűen úgy alakult ki. Még is sok helyen 30-50 évig működik.

Az sem igaz, hogy a férfi nem látná át, hogy mit miért, miből mennyit stb...

Nálunk, 30 éve demokrácia van. Van amiben a feleségem van toppon, jobban kiismeri magát, valamiben én. Gyerekeket is közösen neveltük. Ő vitte az óvodába őket. Én pedig haza...

Mindent megbeszéltünk,megbeszélünk a mai napig.

Nálunk így természetes.

2019. okt. 2. 12:02
 16/35 A kérdező kommentje:
Szerintem te is papucs férj vagy csak azt hiszed hogy nem.
2019. okt. 2. 12:13
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem tudjuk. Szerintem ő a főnök, szerinte meg én.
2019. okt. 2. 12:44
 18/35 anonim ***** válasza:
17%

A férfi a család feje , punktum.

De a nő a nyak ;)

Ennyi, kedveseim :)

2019. okt. 2. 12:45
 19/35 Rockarc ***** válasza:
100%

Mar kerdes is erthetetlen. Nem igazan sikerult kifejtened. Nem is igen hiszem, hogy eltel parkapcsolatban mert egyaltalan nem igy mukodik. Mindenki azzal veszi ki a kapcsolatbol a maga reszet, amihez ert es tudja csinalni. A csaladi elet szervezeset a nok peldaul sokkal jobban csinaljak, en mindig belepusztulok a sok idopontba, szulinapokba stb, nem is banom, ha nem kell foglalkoznom vele. Inkabb szolok, hogy szombaton programom van, es akkor o majd ugy szamol vele. En ettol nem erzem kevesebbnek magam.

Mas temakban meg o hagyja ram a dolgokat. Szerintem erdekli, hogy legyen minimum 3 db HDMI csatlakozo a TV-n? Vagy az, hogy van-e NFC a telefonjaban? Maximum a szine az ami az o szempontjabol meghatarozo. Ha mutatok neki 5-t, akkor meg rabok egyre es kesz. Most akkor ki a fonok? Legutobb meg mosogepet is en valasztottam.

Azert nem biznak rad semmit, mert nem mered semmiert vallalni a felelosseget. Pedig ez egy meghatarozo ferfi skill. Egy no konnyen manage-el parhuzamos feladatokat, mig ferfi szempontbol en a celzott problemak megoldasaban teljesitek jobban. Tudja, ha akarunk venni valamit, vagy akarunk menni valahova, akkor en veszem a faradsagot es megkeresem a legjobb ar/ertek aranyu, dolgot, amit a penzunkert kapni. O pedig sose asna bele magat ilyen melyen a dolgokba.

Eloszor ferfinak kene lenned, akkor hirtelen nem kene ilyen, meg ehhez hasonlo kerdeseket kiirnod, szorakoztatva a kozerdemut.

43F

2019. okt. 2. 12:47
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Miből gondolod hogy papucs férj vagyok?

Ezek szerint te egy frusztrált hölgy vagy.

2019. okt. 2. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!