Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz, hogy nagyjából minden kapcsolatban a nő a "főnök"? Mi ennek az oka?
#5ös vagyok.
Is ist írtam. Tartom is a véleményem.
Csak jól működő házasságokról beszélek most. Valahol, az asszony a főnök, valahol a férfi. Itt nem a leórdításra, s sex megvonással való zsarolásra gondolok. Egyszerűen úgy alakult ki. Még is sok helyen 30-50 évig működik.
Az sem igaz, hogy a férfi nem látná át, hogy mit miért, miből mennyit stb...
Nálunk, 30 éve demokrácia van. Van amiben a feleségem van toppon, jobban kiismeri magát, valamiben én. Gyerekeket is közösen neveltük. Ő vitte az óvodába őket. Én pedig haza...
Mindent megbeszéltünk,megbeszélünk a mai napig.
Nálunk így természetes.
A férfi a család feje , punktum.
De a nő a nyak ;)
Ennyi, kedveseim :)
Mar kerdes is erthetetlen. Nem igazan sikerult kifejtened. Nem is igen hiszem, hogy eltel parkapcsolatban mert egyaltalan nem igy mukodik. Mindenki azzal veszi ki a kapcsolatbol a maga reszet, amihez ert es tudja csinalni. A csaladi elet szervezeset a nok peldaul sokkal jobban csinaljak, en mindig belepusztulok a sok idopontba, szulinapokba stb, nem is banom, ha nem kell foglalkoznom vele. Inkabb szolok, hogy szombaton programom van, es akkor o majd ugy szamol vele. En ettol nem erzem kevesebbnek magam.
Mas temakban meg o hagyja ram a dolgokat. Szerintem erdekli, hogy legyen minimum 3 db HDMI csatlakozo a TV-n? Vagy az, hogy van-e NFC a telefonjaban? Maximum a szine az ami az o szempontjabol meghatarozo. Ha mutatok neki 5-t, akkor meg rabok egyre es kesz. Most akkor ki a fonok? Legutobb meg mosogepet is en valasztottam.
Azert nem biznak rad semmit, mert nem mered semmiert vallalni a felelosseget. Pedig ez egy meghatarozo ferfi skill. Egy no konnyen manage-el parhuzamos feladatokat, mig ferfi szempontbol en a celzott problemak megoldasaban teljesitek jobban. Tudja, ha akarunk venni valamit, vagy akarunk menni valahova, akkor en veszem a faradsagot es megkeresem a legjobb ar/ertek aranyu, dolgot, amit a penzunkert kapni. O pedig sose asna bele magat ilyen melyen a dolgokba.
Eloszor ferfinak kene lenned, akkor hirtelen nem kene ilyen, meg ehhez hasonlo kerdeseket kiirnod, szorakoztatva a kozerdemut.
43F
Kedves kérdező!
Miből gondolod hogy papucs férj vagyok?
Ezek szerint te egy frusztrált hölgy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!