Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi miért nem akar szexelni?
Ha a férfi nem mondja meg, akkor sosem tudod meg. Sok minden lehet:
- felszedett pár kilót és nem kívánja
- bent volt a szülésnél és többet látott, mint szeretett volna.
- alapvetően nem kívánja már a párját, megunta.
Akkor valahol ott lehet a gond, de nem tudom, hogy felnőtt férfi létére miért nem meri elmondani, hogy "nem kívánlak, mert láttam mi jött ki a lábad közül". Sokszor előfordul, én is szoktam ehhez hasonló sztorikat hallani a baráti körömben.
Persze lehet millió más oka is, de ha ennyire képtelen a kommunikációra, akkor nem tudom van-e értelme erőltetni.
A férje 8 órában dolgozik???? Döbbenet :D
Elnézést az iróniáért, de az emberek jó része 8 órát, vagy többet dolgozik, megsem hanyagolják el egymást.
Vagy van valakije a pasinak, vagy tényleg sokkolta a szülés, vagy nem szereti már a feleségét. Vagy van valami egészségügyi problémája. Ezt minél hamarabb meg kellene beszélniük, mert egyre mélyebb lesz a szakadék köztük.
A libidó, a felek közötti intimitás csökkenésének ezer és egy oka lehet, de ebben a párkapcsolati szakaszban gyakran előfordul. Ezt mi ennyi információból nem fogjuk tudni kitalálni, csak spekulálunk.
A megoldás, ha őszintén beszélnek egymással, kis türelmet tanúsítanak. Ha ez nem megy, akkor irány a párterápia, ahol baba van ott inkább tegye meg ezt az embert mint egyből az ajtó felé mutasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!