Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnál ha a párod ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod ilyen munkarendben dolgozna?

Figyelt kérdés
reggel fél8tól du.4ig. majd egy másik helyen 5től este 9 10ig. Meddig dolgoznál ilyen munkarendben?
2019. szept. 30. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindig elcsodálkozom manapság mennyire félnek az emberek a munkától.Ha soha nem lenne rám ideje,akkor szólnék,de nem mindegy miért csinálja.Amúgy meg van szabadság,akkor kipiheni magát.
2019. szept. 30. 13:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Van egy két hozzászóló aki rögtön vádaskodik h biztos a másik nem csinál semmit mikor erről szó sincs. Én is ugyanúgy dolgozok.
2019. szept. 30. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Munkaero kizsakmanyolas. 8 órás bérből kene megélni,nem rabszilgasorsbol.Nem bantasnak szanon,inkabb az van h a bereletalacsonxan tartjak h kiszolgaltatottak legyenek az emberek.

Amugy meg akik gyereket vallalnak rengeteg pénzt kapnak az államtól.Nyilvan tized ennyi gyerek lenne ha saját bérből k3ne gyereket vallalni meg ha mondjuk többet keresnenek is 30000huf -al.

2019. szept. 30. 13:41
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Ha te is ugyanígy dolgozol, akkor miért zavar?

Azt ti tudjátok, hogy mi az a cél, amiért ennyit áldoztok, és mikor éritek el. Azt is, hogy ez mennyire fontos.

Innen nézve értelmetlen a kérdés.

2019. szept. 30. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az én párom kereskedelemben dolgozik és mindig 13.30-ra megy dolgozni, este fél 11, mire hazaér."

Ez hogy jön ide? Sima dèlutanos műszak, nem 2 állás. Ott az egèsz dèlelőttje, tud tenni-venni otthon, pihenni, elintèzni dolgokat, akármi. Ez nem hasonlítható össze azzal, hogy valaki reggel fèl 8-tól este 10-ig dolgozik.

Csak akkor dolgoznèk így, hogyha nagyon kellene a pènz, gyűjtenènk valamire, de akkor is csak rövid távon, 1-2 èv, vagy amennyi szüksèges a "cèl" elèrèsèhez. Nem az az èletcèlom, hogy belegebedjek a munkába, ès ne legyen időm, energiám semmi másra.

2019. szept. 30. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

Kitartot a párom

Én nem dolgoznék ennyit egy nőért

2019. szept. 30. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Aggódnék az egészségéért. Nem normális dolog napi 12 órákat dolgozni (úgy, hogy gondolom utána nincs szabadnap).

Egyébként elgondolkodtató: még a XX. század elején küzdöttek a 8 órás munkahétért és elő is írták sok helyen. Jó lenne, ha ma tudnánk hozni a 100 évvel ezelőtti színvonalat, és meg tudnánk élni 8 órás munkából is.

2019. okt. 1. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:

"Az én párom kereskedelemben dolgozik és mindig 13.30-ra megy dolgozni, este fél 11, mire hazaér."

Ja, kit érdekel, hogy jön ez ide...?

Amúgy meg már leírtam itt is párszor. Ha valakinek a párja így dolgozik, akkor szoros kötődés biztos nem alakul ki. Nálunk párom műszakozik, nem csak 3 van náluk. Sose találkozunk szinte. Most itthon voltam négy napig, ő meg mostantól, aztán hétvégén én, utána ő. Egyfolytában. Sosincs időnk, se egymásra, se semmire másra se. Ez miért jó?

És ha ez nem jó, amit felvázoltam, akkor a kérdezőnek duplán rossz lehet. 12 órát lenyomni... Gondolom utána semmire sincs ereje, nem találkoztok, nem programoztok... Ez halál. Nekem ilyen élet nem kéne, élhetnék akkor egyedül is ennyi erővel. Meg se érződne.

2019. okt. 3. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!