Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nok szivesen beszelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok szivesen beszelnek a menstruaciorol?

Figyelt kérdés
Egyre tobb no szamol be rola, meg hogy mikor jon meg neki, hogy faj stb
2019. szept. 29. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hozzatartozik az eletunkhoz.
2019. szept. 29. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem szívesen, de nem is államtitok, és igen ha rosszul vagyok megemlítem . Ismerőseimnek elég leírnom havizok, mar meg sem említik miert írtak, hívtak, elköszönnek gyorsba, tudjak ilyenkor használhatatlan vagyok meg egy alap emberi komunikációra is !

Van kinél ez tabu téma, akarcsak a szex is, nálam nem az ! Sosem volt .

2019. szept. 29. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem szívesen, de nem is titkolom. Ha a barátaimmal programunk volt, akkor mindig megmondjuk, hogy gyerekek, első napban vagyok. Ebből a másik már tudja, hogy aznap az a tervezett dolog sztorno.
2019. szept. 29. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szívesen beszélek róla, de ha felmerül a téma, nem titkolózok. Az élet része.
2019. szept. 29. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Kb olyan mintha izomlázad lenne. Lassabban mozogsz, jól esik pihenni, néha fura képeket vágsz.

Ezen kívül olyan mint mikor sok sört iszol: gyakran kell kimenned a wc-re.

De ez főleg első 2 nap.

2019. szept. 29. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem szívesen beszélek róla, de egy párkapcsolatban azért kell. Nem mindegy a másiknak sem, hogy amikor épp szexelni szeretne, akkor megvan-e vagy sem, vagy hogy miért van épp rosszul a nője...
2019. szept. 29. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Ez a megfogalmazás kicsit fura, ha leülepedik a beszélgetés, nem ezt a témát fogom bedobni. :) De amúgy, ha kell róla beszélni (mert mondjuk mások látják rajtam, hogy fáradt vagyok/fájdalmaim vannak), akkor nem titkolózom.
2019. szept. 29. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ kinek. Férfiaknak nem szoktam az orrára kötni, mert egyedül a páromra tartozik. Ha a lányokkal beszélek vagy találkozunk, akkor megmondom, mert rosszul vagyok és hamarabb kell lelépnem. De kb. ez olyan, mintha a lábfájásról beszélnénk.
2019. szept. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!