Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet ezzel csinálj ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel csinálj ha ez zavar? Nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés

Barátom nagyon fázós ő 30 fokban érzi jól magát én 20 fokban kb

Én nem fazok bent a lakásban ő meg fázik és muszáj fűteni nekem meg nagyon melegem lesz nem tudok aludni sem

2019. szept. 28. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hat legyen 25 fok o meg takarozzon be es oltozzon fel.
2019. szept. 28. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Hàt keressétek meg a legalacsonyabb hőfokot amiben ő még nem fázik. Én se szeretem ha hideg van a lakásban. Szerencsére központi fűtés van így télen állandó 26 fokot tart szellőztetés mellett is. Viszont amíg nem kapcsolják be nálunk is áll a bál. A páromat nem zavarja hogy hideg van (legalábbis nekem) 22 fok viszont szellőztetni akar amitől csak hidegebb lesz.a lakás.

Mi abban egyeztünk ki hogy amíg nincs fűtés én hosszú cuccban pulóverben töltöm a napot cserébe nap közben van szellőztetés este mikor hűl a levegő mindent becsukunk hogy legalább aludnom nem fagyoskodva kelljen. Így is két takarót használok és néha felébredek hogy valamim fázik.

Keressetek kompromisszumot. A 30 fok szerintem is túlzás de ha 30 fokon kellemes neki valószínűleg a 26-ot még tolerálja anélkül hogy fázna és akkor te se sülsz meg. Emellett ő vastagabban te lengén öltözz otthon azzal is lehet "csalni".

2019. szept. 28. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
26 fokban meg is gyulladnék, Jézusom. Télen sincs nálam melegebb 20-21 foknál, éjjel abszolút nem futok, 16-17 fokig hűl a lakás ekkor. Ezért is élek egyedül, nem bírom a női hisztit, miszerint ők mindig meg akarnak fagyni. Kolléga ugyanez, kis helyiséget képes 25 fokig felfűteni, én meg rühellem a meleget, mert álmosít, nem komfortos. Mondtam neki, öltözz fel bmeg, ne én szívjak, mert te fagyos szent vagy.
2019. szept. 28. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van külön hálónk... nem emiatt, hanem mert én csakis világosban alszom, és filmre/zenére. Ő pedig sötétben és csendben. Nappal meg a klímát/fűtést mikor milyen évszak van úgy állítsátok, hogy mindenkinek jó legyen. A 30 fok am nagyon sok alváshoz, pedig én is fázós vagyok.
2019. szept. 28. 22:39
 5/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
89%
Nektek sem erősségetek a kompromisszum. Az ilyenek élnek le együtt 50 évet végig sátánnektárt okádva egymásra.
2019. szept. 28. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Kompromisszum. Legyen kb 23-24 fok (mert ha túl nagy a kinti benti hőmérsékletkülönbség az se jó) és ha ő fázik öltözzön fel, te pedig nyiss ablakot ha meleged van. Ez nálunk is így van, a férjem egy fagyasztóban érezné jól magát leginkább, én preferálom a meleget, de azért nem a 30 fokot. A lakásban padlófűtés van, minden helyiségben külön szabályozható. Bizonyos helyiségekben pl nappali, ahol én vagyok többet melegebb, míg máshol pl dolgozó szoba, ahol a férjem tartózkodik hidegebb. A háló is inkább hidegebb, ráadásul a férjem csak nyitott ablaknál tud aludni. Dupla paplannal takarózom. Ennyi. Meg lehet oldani csak mindkettőtöknek engedni kell egy kicsit és arany középutat találni.
2019. szept. 29. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg lehet nagy probléma is. Nálunk mindkettőnknek a 16-18 fok az ideális. 20 felett van a házban, már mindketten ruha nélkül vagyunk. 10 fok az eltérés, akkor egyik fél mindig rosszul érzi magát. Átlagnál meg mind a ketten.
2019. szept. 29. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!