Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A konyhában ti is mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A konyhában ti is mindig összevesztek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha ketten főztök. Páromat nagyon irritálja, ha főzés közben tanácsokat osztogatok neki, ezért igyekszem kimenekülni a konyhából, ha ő főz. Én meg olyan szívesen segítenék neki, de valamiért rossz néven veszi. Most azon vesztünk össze, hogy odaégette a párolt brokkolit, és azt mondtam neki, kóstolja meg. Na ettől úgy kiakadt! Hogy én kontroll mániás vagyok, és nem bírom ki, hogy ne szóljak bele. Ez jogos amúgy szerintetek? Egész nap nem ettünk, szerintem azért volt ilyen harapós. Konyhán kívül viszont nincsen semmi, de ott úgy látszik nem szólhatok hozzá 🤐 néha "bosszúból" megpróbál beleszólni a főzésembe, de engem ez nem zavar😄

2019. szept. 16. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szoktunk veszekedni főzés közben. Mondjuk én nem nagyon tudok főzni, úgyhogy általában ő főz, én meg ott vagyok és közben beszélgetünk, meg ilyenek.
2019. szept. 16. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jogosnak jogos, hagynod kéne hogy úgy csinálja ahogy ő akarja. Majd kér segítséget, ha valamit nem ért vagy nem tudja hogy kéne csinálnia, nem az anyja vagy.

Másrészről viszont úgy látszik nagy problémát ez nem jelent a kapcsolatban és nem hat ki más területekre, úgyhogy elkönyvelhető egyszerű zrikálásnak. Ennek ellenére nem értem miért nem jobb normálisan beszélgetni vagy hülyéskedni veszekedés helyett, de te tudod.

2019. szept. 16. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az autóban szokott idegesíteni amikor vezetek.

Utàlom amikor kéretlen tanàcsokat kapok, hogy mit hogy csinàljak 😂

Legszívesebben félre àllnék és útnak ereszteném gyalog.

2019. szept. 17. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Írnám, hogy kinek lenne a helye a konyhában, engem itt kasztrálnának, csak éppen a régebbi időkben, ahol együtt főztek a párocskák, szép lassan kiidegelték egymást totálisan.

Legalábbis, akiket ismertem, szüleimmel együtt.

Egyszerűen nem fértek meg, így végül apám volt a fő konyhatündér.

Utána meg takaríthatott anyám....

Morgott mind a kettő, nem kicsit.

Egyik ide pakolja az edényeket, másik oda rakja a kanalakat, a fűszereket, lisztet, stb....

Pont mint az autószerelés, ha valami nem oda van visszarakva, egész nap csak keresgél az ember, és nem dolgozik.

Sajnos ez se több emberes meló.

2019. szept. 17. 04:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszerű, ha ő főz akkor ő adja ki a kiskuktának (nekem) a segítői feladatokat. Ha én főzök akkor fordítva. Volt hogy elb*asztam a kaját és rosszul éreztem magam akkor fogta magát s rendelt pizzát másnap megpróbáltam megint megfőzni azt az ételt. Vele szintén előfordult akkor meg én voltam megértő és próbáltam utána feljavítani és jól jött ki. Nem értem ilyen fasságokon miért kéne veszekedni? Olyan könnyen orvosolható problémák, hogy csak az időmet venné el a vita
2019. szept. 17. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!