Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A konyhában ti is mindig összevesztek?
Jogosnak jogos, hagynod kéne hogy úgy csinálja ahogy ő akarja. Majd kér segítséget, ha valamit nem ért vagy nem tudja hogy kéne csinálnia, nem az anyja vagy.
Másrészről viszont úgy látszik nagy problémát ez nem jelent a kapcsolatban és nem hat ki más területekre, úgyhogy elkönyvelhető egyszerű zrikálásnak. Ennek ellenére nem értem miért nem jobb normálisan beszélgetni vagy hülyéskedni veszekedés helyett, de te tudod.
Az autóban szokott idegesíteni amikor vezetek.
Utàlom amikor kéretlen tanàcsokat kapok, hogy mit hogy csinàljak 😂
Legszívesebben félre àllnék és útnak ereszteném gyalog.
Írnám, hogy kinek lenne a helye a konyhában, engem itt kasztrálnának, csak éppen a régebbi időkben, ahol együtt főztek a párocskák, szép lassan kiidegelték egymást totálisan.
Legalábbis, akiket ismertem, szüleimmel együtt.
Egyszerűen nem fértek meg, így végül apám volt a fő konyhatündér.
Utána meg takaríthatott anyám....
Morgott mind a kettő, nem kicsit.
Egyik ide pakolja az edényeket, másik oda rakja a kanalakat, a fűszereket, lisztet, stb....
Pont mint az autószerelés, ha valami nem oda van visszarakva, egész nap csak keresgél az ember, és nem dolgozik.
Sajnos ez se több emberes meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!