Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki azért mert hozzá nyúltam a telefonjához? Titkol valamit?
Csak megneztem hogy ki hívja ameddig wcn volt és ő pont jött be idegesen hogy mit nyulkalom a telefonját adjam oda neki
Nagyon szeretjük egymást mindig mindent megbeszélunk és ilyet nem szokott csinálni. Tényleg nem kellett volna megneznem mert az az övé?
Nekem nincs titkolni valóm, de ha a pénzem, fegyverem, telefonom, laptopom és kocsim közelébe megy valaki, na arra ugrom!
Még akkor is, ha az illető az anyám, pedig őt imádom és ráadásul közeli rokon!
MAGÁNÉLET!!!
Én sem szeretem ha a telefonomhoz nyúkálnak de az azért nem ugyanaz hogy csak megnézed ki hívja mintha turkálnál az üzenetei között..van azért különbség.
Plusz ha ideges lett, valszeg titkol,valamit.
A privát élet szentsége!
Egyes emberek képesek egymás előtt enni, inni, aludni, meztelenkedni, sőt, akár vécézni is, de a mobiltelefon, számítógép, tablet az valahogy intimebb lett manapság. Olyan, akár egy magánnapló.
Mielőtt bemegyünk valahová bekopogunk, megkérdezzük, bejöhetünk-e. Mielőtt valaki telefonjához (egyéb kütyüjéhez) nyúlnánk, szintén kérdezzük meg szabad-e! Ha nincs jelen a tulajdonos és nem vagyunk benne biztosak, hogy megengedné, akkor ne tegyük!
Ezer éve vagyok házas, de mai napig nem nyúlunk bele egymás táskájába, írószekrényébe, pénztárcájába, vagy mobiljához, számítógépéhez a megkérdezése nélkül. Ha valaki bezárja maga mögött az ajtót, még itthon is kopogunk és megkérdezzük zavarhatjuk-e. Négy gyerekünk van, ez mindenkire érvényes, mindenkivel szemben!
Az érdekesség, hogy mindenki szinte mindig, mindent megenged a másiknak, hiszen nem titkolózunk, csupán tiszteletben tartjuk egymás privát szféráját. Amikor nemet mond a másik, akkor sem piszkáljuk kérdésekkel, hogy miért? Bízunk egymásban és még senki nem élt vissza ezzel.
Öö...ö.
Szóval hozzányúlni a telefonhoz vagy benne keresgélni más.
És szerintem itt az történhetett, hogy ránézett a kérdező a kijelzőre, esetleg felemelte az asztalról, hogy lássa ki hív.
Aki ezért/ilyenért már ordít, idegeskedik annak van takargatni valója.
Én sem szeretem, ha a telefonomhoz, szg-hez nyúlkálnak, de nem ordítok vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!