Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mellé nyúltam?
több mint egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel,
én mindig is egy normális lányt akartam aki nem túl szép nem túl csúnya teljesen átlagos de mégis különleges, de a mostani barátnőm nagyon is szép, nem túl okos, szeret vásárolni és szereti a szép dolgokat és sok ütközés van köztünk, néha jól megvagyunk de van hogy végig veszekszünk egy napot meg ő folyton arról beszél hogy megy ide megy oda menne mindenhova buliba minden én meg ezt nem akarom, nem olyan mindennapi bulis p*csát akarok hanem normális barátnőt. szerintetek idővel szétmegyünk ? van jövője?
"barátnőm nagyon is szép, nem túl okos"
Itt rontottad el. Egy kedves, intelligens lányt kellene keresned.
na meglátjuk mi lesz ha megcsal félrelép akkor mehet el, de addig is megpróbálom elfogadni elvére két félből áll a kapcsolat nem lehet minden úgy ahogy én akarom :)
16:21
Sajnálom elég rosszul eshetett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!