Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy túl drága dolgokat kér tőlem?

Figyelt kérdés

Mindig mikor elmegyünk áruházba, kéri, hogy menjünk be ruhaboltokba és mindig kéri, hogy vegyek neki szép ruhákat, amik sajnos nem olcsók.

Annyira szeretem, hogy nem bírok neki nemet mondani, pedig én nem vagyok gazdag és van, hogy drágább a ruha, mint a számla és szerintem ennek így nem lesz jó vége. Nekem egyszerűbb ruhákban is gyönyörű lenne ő és úgy is nagyon vonzónak tartanám. Az a helyzet, hogy ő még diák és csak otthonról kap zsebpénzt, de annál mindig többet akar költeni. Szerintetek mi tévő legyek?

23/F (ő 18/L)

2019. szept. 13. 00:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ma megbeszéltük a dolgokat és megígérte, hogy visszafogja magát. Remélem be is tartja."

Kènytelen betartani, ha te is betartod. Tudni kell nemet mondani.

2019. szept. 14. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!