Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy túl drága dolgokat kér tőlem?
Mindig mikor elmegyünk áruházba, kéri, hogy menjünk be ruhaboltokba és mindig kéri, hogy vegyek neki szép ruhákat, amik sajnos nem olcsók.
Annyira szeretem, hogy nem bírok neki nemet mondani, pedig én nem vagyok gazdag és van, hogy drágább a ruha, mint a számla és szerintem ennek így nem lesz jó vége. Nekem egyszerűbb ruhákban is gyönyörű lenne ő és úgy is nagyon vonzónak tartanám. Az a helyzet, hogy ő még diák és csak otthonról kap zsebpénzt, de annál mindig többet akar költeni. Szerintetek mi tévő legyek?
23/F (ő 18/L)
Téged ez a csaj palira vesz, tudja hogy nem bírsz nemet mondani és kihasznál. A magad érdekében lépj ki ebből és mondd meg neki, hogy keresse meg ő rá a pénzt, nem veszed meg neki a ruhákat. Eljátssza majd a nagyhalált és bűntudatot kelt, mert így irányít és eddig bevált.
Ha egy 18 éves dirigál neked, az elég nagy jelzés, hogy ott mélyen benned hatalmas gondok vannak. Azzal foglalkozz hogy azokat felkutatod és helyrerakod, vagy ilyen kapcsolataid lesznek, ahol még a tinilány is kihasznál és manipulál.
Furcsa, de sosem kértem pénzt pasitól, hogy ruhákat vegyen nekem, pedig nem voltunk gazdagok.
Diákmunka a kishölgynek, ha már többet akar költeni, mint amennyije van?
Bár, megtalált téged, és olyan cuki, hogy rávesz téged bármire.
Nem tudom, hogy ezeket a lányokat honnan szalasztjátok. Nekem a pofám leégett volna már 18 évesen is, ha a párommal megvetettem volna valamit.
Most 30 éves vagyok, dolgozunk mindketten, én nem keresek azért olyan jól, de nem lenne képem azt mondani, hogy "vedd meg azt a ruhát".
Hogy mit tegyél? Ne vedd meg neki. Megmondod, hogy nincs rá pénzed. Esetleg kompromisszum, hogy mondjuk 2-3 havonta csak 1 ruha (vagy ahogy belefér), bár ez a lányka nem érdemelne ennyit sem. Nyilván te leszel a szemét, hogy nem teljesíted a kis óhaját, de hidd el bármelyik épeszű ember azt mondaná, hogy igazad van.
Nézd meg Almási Kitti "Szeretetét cserébe megteszem" c. vlogját. Nagyon tanulságos, próbáld ki.
A fiamnak is volt olyan barátnője aki folyton a plázában vásároltatott volna meg magának mindent ami tetszett neki. 2 hónapig tartott a "kapcsolat". De volt olyan barátnője is akit imádott és szívesen vett neki ajándékokat, de ez a lány nem is akarta kihasználni.
Jó tanács: tanulj meg nemet mondani, mert hanem sokan ki fognak használni az életben!
Nincs ilyen,hogy "remélem,be is tartja"
BETARTJA.Mert te azt mondtad.
Ha ezt nem érted meg,soha nem leszel igazi férfi,és a hátad mögött csak röhögni fog rajtad a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!