Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar beleszólni a barátnőm abba, hogy hogyan szólítom az édesanyámat?
Szerintem mondd neki, hogy innentől nem mondhatja ki az igen szót, helyette mondja azt, hogy b**** meg! Mert te így tartod helyesnek...
Jön majd egy lány, akinek direkt tetszeni fog, hogy anyukádat így hívod.
Szerintem jópofa név :) és amúgy igen, semmi köze hozzá. Szerintem idegesíti, féltékeny rá. Még gyerek.
Főleg, hogy ő nagytatuskáz meg tántikáz. Ezt amúgy mondtad neki? Ha nem, akkor mondd.
Szerintem túlzás ez a részéről.
Páromat is a tesója egy számomra vicces becenéven szólítja néha, de semmi közöm hozzá. 30 éve így hívja, most majd pont én változtassam meg? Ugyan...
7-es: Ámerikában redneck vidéken így hívják a nagymuttert, keress rá, hogy mimaw.
Amúgy határon túli magyar vagy, ha szabad tudni? Mert elég szlávos egy hangzása van.
Viszont én akármeyik páromat körbe röhögtem volna, ha ebbe beleugat, az biztos. Igaz, én anyának szólítom a saját anyámat, olykor muttinak, pedig nem vagyok sváb. De a mutti az olyan kedveskedős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!