Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akar beleszólni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar beleszólni a barátnőm abba, hogy hogyan szólítom az édesanyámat?

Figyelt kérdés
Anyukámat úgy szólítom, hogy "mámicska", így szoktuk meg a családban, néha még apám is így nevezi őt. A barátnőm meg azt mondja, hagyjam abba ezt a "mámicskázást", szólítsam úgy édesanyámat, hogy "anyu", mert ő is így hívja a saját édesanyját. Van joga egy barátnőnek beleszólni abba, hogy én hogyan szólítom az anyukámat? Én sem szólok bele abba, hogy ő kit hogyan szólít. Miért nem tartja tiszteletben ezeket a határokat? Én sem szólok azért, hogy a nagyszüleit így szólítja: "nagymamuska", "nagytatuska", és azon sem akadok fenn, hogy a nagynénjének ezt mondja: "tántikám". A "mámicska" mivel rosszabb a "tántikámnál"? Semmivel.

2019. szept. 3. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem mondd neki, hogy innentől nem mondhatja ki az igen szót, helyette mondja azt, hogy b**** meg! Mert te így tartod helyesnek...

Jön majd egy lány, akinek direkt tetszeni fog, hogy anyukádat így hívod.

2019. szept. 3. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jópofa név :) és amúgy igen, semmi köze hozzá. Szerintem idegesíti, féltékeny rá. Még gyerek.

Főleg, hogy ő nagytatuskáz meg tántikáz. Ezt amúgy mondtad neki? Ha nem, akkor mondd.

2019. szept. 3. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
14%
Miért? Mert nő! Ezek ilyenek! Holnap azt fogja elóírni, hogy előbb a bal cipőd vedd fel, majd a jobbat! Különben, jön ide rinyálni a fajtársainak.
2019. szept. 3. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem durva. De pl. ismerősöm járt olyannal, aki "Cukorfalat"-nak szólította az anyját. És úgy is emlegette. Na, az azért egy kicsit sok volt, mert előbb gondoltad volna, hogy a kutyáját hívja, mint a szülőanyját.
2019. szept. 3. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Így szoktad meg, ennyi. Semmi köze hozzá, azért ebbe ne szóljon bele.
2019. szept. 3. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem túlzás ez a részéről.

Páromat is a tesója egy számomra vicces becenéven szólítja néha, de semmi közöm hozzá. 30 éve így hívja, most majd pont én változtassam meg? Ugyan...

2019. szept. 3. 17:07
 17/18 anonim ***** válasza:
88%
Hehehe, ez csak a kezdet, később már azt fogod listázni hogy mi az amibe még nem szól bele :)
2019. szept. 3. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

7-es: Ámerikában redneck vidéken így hívják a nagymuttert, keress rá, hogy mimaw.

Amúgy határon túli magyar vagy, ha szabad tudni? Mert elég szlávos egy hangzása van.

Viszont én akármeyik páromat körbe röhögtem volna, ha ebbe beleugat, az biztos. Igaz, én anyának szólítom a saját anyámat, olykor muttinak, pedig nem vagyok sváb. De a mutti az olyan kedveskedős.

2019. szept. 4. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!