Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek ez hogy esne fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne fiúk?

Figyelt kérdés

Barátnőm mindig is azt mondta hogy neki olyan pasi kell akit nem kell kiszolgálni és ellátja magát. Meg hogy ö nem lesz olyan mint anyád aki kiszolgálja apádat..

Például ha utazunk vhova és nem tettem be hosszú nadrágot mert elfelejtettem akkor magától nem tesz be, de mikor rákérdezek h tettél e be erre a válasz hogy nem tettél. Mert a böröndbe ő teszi be a ruhákat.

Sokat dolgozunk így ritkán vacsizunk együtt, most lehetett volna de ehelyett gépezett, nem az h gyere hozom a vacsit..1éve élünk együtt..

2019. aug. 27. 20:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
22%
Lusta nő. A lusta nőket pedig nem érdemes megtartani.
2019. aug. 27. 21:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek, a leírás alapján nekem egyáltalán nem egyértelmű semmi. Nem tudom megítélni, mennyire vársz el jogosan tőle egy kis segítséget, mennyire nem. Te összességében mennyi dologban segítesz neki? Mész vásárolni, viszel be neki néha bácsit? Magyarán, megteszed neki azt, amit elvársz?

Ha igen, akkor beszélj vele, mert nem kizárt, hogy túltolja. Előfordul, hogy valamit nagyon nem akar az ember, és átesik a másik oldalra. Ezesetben őszintén el kéne mondanod, hogy annyit vársz el tőle, amennyit te is megteszel. Megérted az aggodalmát, de ez így sem fair. Ha értelmes, akkor így még tudod vele beszélni, és egyenlő felek lesztek.

Ha nem hallgat meg, akkor nincs miről beszélni, nem vagytok jó páros.

Ha többet vársz el, mint amit nyújtani tudsz, akkor toll a füledbe, növessz tököt és legyél önállóbb, mert igaza van.

Döntsd el te, mi a válasz.

2019. aug. 27. 21:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
*bácsit = vacsit. Autokorrekt, bocsánat.
2019. aug. 27. 21:17
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen semmirekellőkkel nem foglalkozom.

33/f

2019. aug. 27. 21:24
 15/26 A kérdező kommentje:

Nekem ezek alap dolgok hogy akkor is rendet tartok magam körül ha 20orat is dolgozok persze nem mindennapi nagytakarításra gondolok ilyenkor-de azert a 6napja a földön levő üres zacsik elpakolása nem hiszem h annyira megterhelő..

Latom magamtól mik az alap dolgok ezeket megcsinálom nem kell kérnie h pl teregess ki v mosogass el.. de ha ő nem akar engem kiszolgálni akkor én se vagyok hajlandó más után állandóan pakolászni

2019. aug. 27. 21:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de engem is kiborítana ha a párom ennyire teszetosza kisgyerek lenne. Pontosan az a szitu van amit ő nem akart csinálni, gyakorlatilag anyuka aki kiszolgálja a kicsi fiát.

Úgy állsz ehhez az egészhez mintha neki feladata lenne kiszolgálni téged miközben ugyan úgy dolgozik. Nem is értem miért kéne neki bepakolni a gatyáidat vagy eléd rakni a vacsorát, felnőtt ember vagy könyörgöm. Maximálisan megértem ha elment a kedve a gyerekességedtől meg attól, hogy folyton tutujgatni kell.

2019. aug. 27. 21:34
 17/26 A kérdező kommentje:
Ez a vacsi dolog egy példa nem ezen van hangsúly! hanem azon h ha én nem csinálom akkor felőle maradna minden ugy ahogy van mert a jelszó sokat dolgozok és nekem is jár a pihenés..
2019. aug. 27. 21:38
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze azt kihagyod, hogy te a szüleid boltjában "dolgozol" egész kereken nulla forintért, amíg ő két helyen dolgozik, hogy eltartson téged. Eddig egyébként 7-re járt haza.

Ha 6 napja a földön egy zacskó, akkor te pont ugyanolyan lusta vagy, hisz te se szedted fel, csak kiírtál róla egy újabb kérdést.

Azt az egyet nem értem, hogy neked egyébként kötelező vele élni?

2019. aug. 27. 21:51
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem kötelező de mint írtam ha ő elvár vlmit akkor én is.. kiváncsi voltam meddig maradna ott a földön
2019. aug. 27. 23:42
 20/26 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy ennek a kapcsolatnak mi értelme?

Minden kérdésedből süt, hogy a nődet utálod, mint a xart, ő meg már bőven depressziós ebben a reménytelen helyzetben.

Ti mi a faxért vagytok együtt?! Komolyan ezt élvezed, hogy van ki mocskolni idegeneknek? Te, mint "férfi", nem szégyelled magad ilyenkor?

Ennyire be vagy feszülve, hogy igaz, hogy már utálod, igaz, hogy semmi jó nincs benne, de jobbat úgyse talàlsz?

Annyira mégse lehet akkor rossz, ha hónapok óta írja mindenki, hogy tedd ki, de te azért se.

2019. aug. 28. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!