Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez hogy esne fiúk?
Barátnőm mindig is azt mondta hogy neki olyan pasi kell akit nem kell kiszolgálni és ellátja magát. Meg hogy ö nem lesz olyan mint anyád aki kiszolgálja apádat..
Például ha utazunk vhova és nem tettem be hosszú nadrágot mert elfelejtettem akkor magától nem tesz be, de mikor rákérdezek h tettél e be erre a válasz hogy nem tettél. Mert a böröndbe ő teszi be a ruhákat.
Sokat dolgozunk így ritkán vacsizunk együtt, most lehetett volna de ehelyett gépezett, nem az h gyere hozom a vacsit..1éve élünk együtt..
Ez már túlzásnak tűnik. Pl. ha látja, de nem is szól, hogy vslamit elfelejtettél, vagy hogy nem lesz olyan, mint anyád.
Ilyenkor szerintem az lesz, hogy mindenki csinálja a saját dolgát, egyre kevesebbet foglalkoznak egymással, aztán vége lesz az egésznek.
Nem pakolja be neked a rucikádat, és nem teszi eléd a vacsit, mint anyukád, hanem gépezik, amíg te gyakorizol? Ó te szegény.
"Barátnőm mindig is azt mondta hogy neki olyan pasi kell akit nem kell kiszolgálni és ellátja magát. Meg hogy ö nem lesz olyan mint anyád aki kiszolgálja apádat.."
Melyik része nem volt érthető?
Ti se lesztek együtt sokáig.
Tessék ott az utolsó sorodban a válasz "nem az hogy gyere hozom a vacsit" ebből van eleg, hogy elvárod tőle, miért nem tudod Te azt mondani, hogy gyere szívem vacsorázzunk együtt és valamit közösen csináltok?
Másfelől otthon ezt láttad ezt a mintát várod el, amit ő nem akar teljesen jogosan, mert a párod és nem az anyád, hogy ellenőrizgessen minden gatyácskád meg van-e és állandóan eléd rakja az ételt, lehet neki is jól esne néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!