Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek ez hogy esne fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne fiúk?

Figyelt kérdés

Barátnőm mindig is azt mondta hogy neki olyan pasi kell akit nem kell kiszolgálni és ellátja magát. Meg hogy ö nem lesz olyan mint anyád aki kiszolgálja apádat..

Például ha utazunk vhova és nem tettem be hosszú nadrágot mert elfelejtettem akkor magától nem tesz be, de mikor rákérdezek h tettél e be erre a válasz hogy nem tettél. Mert a böröndbe ő teszi be a ruhákat.

Sokat dolgozunk így ritkán vacsizunk együtt, most lehetett volna de ehelyett gépezett, nem az h gyere hozom a vacsit..1éve élünk együtt..

2019. aug. 27. 20:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Elég cefetül..
2019. aug. 27. 20:54
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Összekapnám magam és elmennék valahová vacsizni, ne zavarjam a gépezésben, mert megérdemli a pihenő gépezést.
2019. aug. 27. 20:56
 3/26 anonim ***** válasza:
66%

Ez már túlzásnak tűnik. Pl. ha látja, de nem is szól, hogy vslamit elfelejtettél, vagy hogy nem lesz olyan, mint anyád.

Ilyenkor szerintem az lesz, hogy mindenki csinálja a saját dolgát, egyre kevesebbet foglalkoznak egymással, aztán vége lesz az egésznek.

2019. aug. 27. 21:01
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem pakolja be neked a rucikádat, és nem teszi eléd a vacsit, mint anyukád, hanem gépezik, amíg te gyakorizol? Ó te szegény.

"Barátnőm mindig is azt mondta hogy neki olyan pasi kell akit nem kell kiszolgálni és ellátja magát. Meg hogy ö nem lesz olyan mint anyád aki kiszolgálja apádat.."

Melyik része nem volt érthető?

Ti se lesztek együtt sokáig.

2019. aug. 27. 21:02
 5/26 A kérdező kommentje:
Vagy ha ő mire hazaér későn addigra elmosogatok h ne neki kelljen. De ma már 4kor végzett én csak 7re értem haza ő nem ment ki virágot locsolni h legalább ennyit segítsen nekem, hanem 5óta tvzik gépezik. Nem h elrakom azt a pár edényt meg a fürdőbe a 6 napja a földön levő ures zacskóim elpakolom.. máskor is szóltam már erre a válasz sokat dolgozom egy ures delutan neki is jár..
2019. aug. 27. 21:02
 6/26 anonim ***** válasza:
70%
szerintem másik lányt keresnék lassacskán.
2019. aug. 27. 21:03
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h el kell látni mint az óvodást de nekem ez egy picit a törődés jele is lenne..gondoskodás a másikról
2019. aug. 27. 21:04
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

Tessék ott az utolsó sorodban a válasz "nem az hogy gyere hozom a vacsit" ebből van eleg, hogy elvárod tőle, miért nem tudod Te azt mondani, hogy gyere szívem vacsorázzunk együtt és valamit közösen csináltok?

Másfelől otthon ezt láttad ezt a mintát várod el, amit ő nem akar teljesen jogosan, mert a párod és nem az anyád, hogy ellenőrizgessen minden gatyácskád meg van-e és állandóan eléd rakja az ételt, lehet neki is jól esne néha...

2019. aug. 27. 21:09
 9/26 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ez a "nem látlak el mint anyád" csak egy kifogás arra, hogy lusta és nemtörődöm. Ha törődöm a másikkal, legalább rászólók, ha látom, hogy kifelejtett valamit a bőröndből. Ezek a tipikus "én nem dolgozom senki után" emberek, akik hétvégente hazaviszik a szennyest anyunak, mert lusták magukra kimosni.
2019. aug. 27. 21:10
 10/26 anonim ***** válasza:
19%
Lusta modern nő,bocs.
2019. aug. 27. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!