Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál a barátnőm minden nap 1 órát este a fürdőszobaban? Minden nő ilyen? Ti is ilyen sokáig vagytok?
Engem nem enged be bezarja kulccsal.
20-25 perc neki miért nem elég?
"hajszaritas 5 perc"
De jó is lenne!!!
Amúgy az együttfürdés megoldja. ;)
33/f
Hát én sose vagyok bent egy órát. Fürdés közben szappanos vízzel lemosom az arcom. Ha hajat is mosok, plusz még szőrtelenítek, azzal együtt is fél óra alatt kész. De pl először megmosom a hajam. Amíg rajta a sampon kicsit, lemosom az arcom. Aztán rárakom a balzsamot, amíg rajta van szőrtelenítek, végül lemosom a balzsamot is.
Minden nap egy óra elég sok. De vannak igazán lassan készülődők. Nekem pl a barátom ilyen. Pefig nem sminkel, meg nem zselézgeti a haját, semmi ilyen, mégis rohadt lassú.
Én ezen az oldalon kezdem mindig azt érezni, hogy rettentően igénytelen nő vagyok.
Hideg zuhany, sminklemosás, fogmosás és ennyi. :/
1óra csend, de jó is lenne.
Napi rutinom:
25perc a zuhany alatt, és élvezni a vizet
15perc minden más....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!