Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinál a barátnőm minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál a barátnőm minden nap 1 órát este a fürdőszobaban? Minden nő ilyen? Ti is ilyen sokáig vagytok?

Figyelt kérdés

Engem nem enged be bezarja kulccsal.

20-25 perc neki miért nem elég?

2019. aug. 27. 19:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Én is nagyon sokáig vagyok bent.

Sminklemosas, arctisztitas, szőrtelenítés (nekem erős és hamar újra ki is nő, 1-2 naponta kell), testradirozas, testapolozas, hajmosas, a lábfejemet meg a sarkamat is kremezem így nyáron, esetleg körömvagas, mert azt nyilván nem minden nap, ilyesmik.

23N

2019. aug. 27. 19:59
 12/30 anonim ***** válasza:
26%
Csillagaim, majd ha gyereketek lesz, letudjátok mindezt kb, 10 perc alatt :)))))
2019. aug. 27. 20:00
 13/30 anonim ***** válasza:
19%
Szia, minden nap azért túlzás szerintem, ennyi időt pazarolni. Még ha minden nap, mindenhol megborotválkotna, plusz minden nap hajat mosna, minden nap bőrradírozna, az sem lenne egy óra, pláne ha bezárkőzik. Amikor kérdezed, és válaszol, akkor részletezze. Te úgyis érzed pl a frissen mosott haj illatát (plusz hajszárító hangja, vagy ha nem szárítózik nyáron, akkor vizes haj) frissen borotvált bőr ->szép sima ugye, a láb ugyan ez, finom puha. Szóval hamar le tud bukni, ha nem magával foglalkozik, hanem pl a szeretőjével csetel.
2019. aug. 27. 20:09
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
Mióta csinálja ezt az egy órás rituálét? Vagy mindig is ilyen volt? Lehet epilálás után szemöldökcsipesszel szedegeti az elmaradt szőröket.
2019. aug. 27. 20:10
 15/30 anonim ***** válasza:
31%

Lemossa a vakolatot, lehúzza magáról a szőrt 20 perc. Vízsugárral birizgálja a pöckét 30 perc. Ilyen balzsam, olyan krém felvitele a műveleti területekre 5 perc. Pucér képek szétküldése a viberen a szeretőknek 5 perc.

33/f

2019. aug. 27. 20:19
 16/30 anonim ***** válasza:
38%

Ja, hát elég sok naponta rendszeresen az egy óra. Meg ugye fura, hogy bezárja magát. Hisz ha barátnőd akkor láttad már pucéran nem egyszer.

Amúgy minden nap tán nem is lehet szőrteleníteni, mert nem hiszem, hogy lenne mit. Hajmosás hosszú hajnál szintén nem szokott napi rutin lenni.

Hát nemtom..

2019. aug. 27. 20:35
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha borotválja, akkor simán lehet.
2019. aug. 27. 20:42
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

Kakil 10 perc

Sminket lemos, arcot rendbe tesz, fogat mos 15 perc

Szortelenit 15 perc

Valoban furdik 10 perc

-ha hajat is mos, akkor +10 perc

hajszaritas 5 perc

Egy ora total realis.

Foleg, ugy latom nalatok-eleg tapadosnak tunsz a kerdesfelteves alapjan, igy nm csodalom, ha kell neki egy kis magany :p

2019. aug. 27. 20:52
 19/30 anonim ***** válasza:
18%
valszeg tilosban jár, a szeretőjével chat-el, maszturbálhat is valószínű.masztizni akkor szoktak inkább a csajok, mikor új kani van a láthatáron és arra gondol hogy azzal kefél. próbáld meg lecsekkolni a telóját, csak óvatosan nehogy bukta legyen. ha valami gyanú van, nehogy kitálalj vagy balhézz, szerezz bizonyítékot, mert letagadja.
2019. aug. 27. 21:13
 20/30 anonim ***** válasza:
78%
Nálam is simán összejön az 1 óra. Simán lemegyek alfába a meleg vízben. Nézek ki a fejemből és boldog vagyok, hogy nem kell csinálnom semmit. És nem viszek be telefont, nincs is okostelefonom. Szőrtelenítés is macerás. Minden nap hajat mosok, mert zsírosodik. Úgy vagyok ezzel, mint a netezéssel: ott ragadok, mert agyilag kikapcsol.
2019. aug. 27. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!