Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megtennéd a párodért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtennéd a párodért?

Figyelt kérdés

Nem kellene így éreznem tudom, de mégis úgy érzem, hogy "leadok" az igényeimből/álomból, hogy ha a megyeszékhelytől elköltözöm 40 km-re.

Ez normális, hogy nehezen hozom meg ezt döntést, vagy önző vagyok?

Te költöznél kisebb városba?

Amit tudni kell: mindketten a megyeszékhelyen dolgozunk, de a jövőben helyben szeretnénk munkát találni. Így egyelőre a bejárás nap 80 km-t venne igénybe. Autónk van, dw nyilván a benzint is fizetni kell. Lakásárak feleannyiak, mint a megyeszékhelyen, hitel nélkül tudnánk lakást venni. Nagyszülők ellentétes irányban 60-60 km-re élnek.

2019. aug. 25. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem költöznék. Mondom úgy, hogy a férjem kedvéért 6000 km-t költöztem. De annak volt értelme.. Előre vitte a közös életünket. De fiatalon eltemetkezni egy poros kisvárosban, az kizárt. Nincs gyerek, munka után tudnátok jönni, menni, szórakozni. Ehelyett ingázni fogsz egy fél vagyonért.
2019. aug. 25. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ennél távolabb költöztem és falura. Eleinte nekem is fura volt, de ma már semmi pénzért nem adnám a nyugalmat, meg a házilag termesztett zöldségeket, reggelente friss tojást, stb. Meg azt mindig is tudtam, hogy nem akarok nagyvárosban gyereket nevelni.

A bejáráshoz nálunk az vált be, hogy mindketten egyeztettünk a munkáltatónkkal, hogy hetente csak kevesebbszer járunk be, egy-két napot mindig otthonról dolgozunk. Illetve a bejárós napokon hajnalban indulunk és korábban is megyünk haza, elkerülve a forgalmat és így kevesebb idő megy el utazással.

2019. aug. 25. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
8as válaszolóval tökéletesen egyetértek :)
2019. aug. 25. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Erősen attól függ, hova kellene költözni. Tény, hogy én lusta lennék bejárni 40 km-ről, de a páromért megtenném. Viszont vannak falvak, ahova nem költöznénk, bejárástól függetlenül. Pest megyei falvakkal nincs gond, azok már lassan egész városiasak. De jópár békés megyei falu... Nekem borzasztó. Az emberek fő témája, hogy Jóska bácsi hány felest vesz a helyi kiskereskedelmi egységben reggelente. És az egyetlen szórakozás a tv, legszínvonalasabb téma a "Mónika show" szintje. Hát köszönöm, nem. Én ebből a mentalitásból nem kérek. Ilyen helyen nem tudnék élni. (És kövezzetek meg, de a helyi bennszülött norvégokhoz sem költöznék) szóval én ingatlanvásárlásnál nagyon megnézném az ingatlan fekvését, és csak az EGYIK szempont lenne a bejárás. Beszéld meg a pároddal.
2019. aug. 26. 08:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Békéscsaba helyett költöznék Gyomaendrődre.
2019. aug. 26. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!