Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennéd a párodért?
Nem kellene így éreznem tudom, de mégis úgy érzem, hogy "leadok" az igényeimből/álomból, hogy ha a megyeszékhelytől elköltözöm 40 km-re.
Ez normális, hogy nehezen hozom meg ezt döntést, vagy önző vagyok?
Te költöznél kisebb városba?
Amit tudni kell: mindketten a megyeszékhelyen dolgozunk, de a jövőben helyben szeretnénk munkát találni. Így egyelőre a bejárás nap 80 km-t venne igénybe. Autónk van, dw nyilván a benzint is fizetni kell. Lakásárak feleannyiak, mint a megyeszékhelyen, hitel nélkül tudnánk lakást venni. Nagyszülők ellentétes irányban 60-60 km-re élnek.
Én ennél távolabb költöztem és falura. Eleinte nekem is fura volt, de ma már semmi pénzért nem adnám a nyugalmat, meg a házilag termesztett zöldségeket, reggelente friss tojást, stb. Meg azt mindig is tudtam, hogy nem akarok nagyvárosban gyereket nevelni.
A bejáráshoz nálunk az vált be, hogy mindketten egyeztettünk a munkáltatónkkal, hogy hetente csak kevesebbszer járunk be, egy-két napot mindig otthonról dolgozunk. Illetve a bejárós napokon hajnalban indulunk és korábban is megyünk haza, elkerülve a forgalmat és így kevesebb idő megy el utazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!