Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennéd a párodért férfiként?
Figyelt kérdés
Ha nő azt mondaná neked, hogy csak akkor szexel veled gumi nélkül, ha elmész HPV tesztre, és negatív az eredmény, elmennél tesztet csináltatni?
Tablettára szeretnék váltani, de sosem szexeltem gumi nélkül a párommal. Ő már volt együtt nem kevés nővel előttem, volt, akivel gumi nélkül, és nem akarok kockáztatni.
2018. júl. 3. 23:46
3/21 anonim válasza:
Simán. De járok plazmázni, úgyhogy még nekem fizetnek a folyamatos tesztelésért... 😅
5/21 anonim válasza:
Nekem ez elég furán adná ki magát... Hogyan tervezed ezt felvázolni?
6/21 anonim válasza:
Hogy a halálba ne? Konkrétan időpont kérés, anonim és megvan az eredmény pár napon belül. Amúgy is járok tesztre.
8/21 anonim válasza:
Teljesen érthető kérés. Persze hogynelmennék.
9/21 anonim válasza:
Persze
Főleg h a szexuálisan aktív férfiak fele, kétharmada hordozó
Kérdés: mit csinálsz ha nem lesz negatív (amire azért van esely).
Marad a gumi? Amúgy miert akarsz valtani a gumirol?
10/21 anonim válasza:
Érthető, persze hogy megtenném. Az ő egészsége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!