Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megtennéd a párodért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtennéd a párodért?

Figyelt kérdés

Nem kellene így éreznem tudom, de mégis úgy érzem, hogy "leadok" az igényeimből/álomból, hogy ha a megyeszékhelytől elköltözöm 40 km-re.

Ez normális, hogy nehezen hozom meg ezt döntést, vagy önző vagyok?

Te költöznél kisebb városba?

Amit tudni kell: mindketten a megyeszékhelyen dolgozunk, de a jövőben helyben szeretnénk munkát találni. Így egyelőre a bejárás nap 80 km-t venne igénybe. Autónk van, dw nyilván a benzint is fizetni kell. Lakásárak feleannyiak, mint a megyeszékhelyen, hitel nélkül tudnánk lakást venni. Nagyszülők ellentétes irányban 60-60 km-re élnek.

2019. aug. 25. 12:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. aug. 25. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék sehova lakásom van. Akkor max összejárós párkapcsolat lenne
2019. aug. 25. 12:55
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Most komolyan?! 40 km-en rugózol? Ha ez neked ekkora teher, akkor ne költözz! Akármilyen vitátok lesz, mindig fel fogod hánytorgatni, hogy otthagytad a szeretett megyeszékhelyedet és leadtál az igényeidből.
2019. aug. 25. 13:06
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Én az én páromért ennél sokkal többet megtettem (leadtam) és megteszek. És ő is hoz áldozatokat azért, hogy együtt lehessünk. Igen, eddig megérte. De ez és más hasonló válaszolók szituációja szerintem rajtatok nem segít, ha a te mérleged mást mutat.
2019. aug. 25. 13:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
simán megtenném, ha érdemes ember és társ lenne. sőt tettem már többet is, csak sajnos nem a megfelelő embernek.
2019. aug. 25. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Én is a városban laktam és falúra költöztem a páromért.
2019. aug. 25. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem csak a párodért kell ezt megtenni hanem magad miatt is, ez egy olyan téma amiben igaza van. Már nem éri meg fent lakni Pesten egyáltalán. Annyival többet nem keresel de sokkal drágábban élsz. Az pedig esélytelen, hogy normális lakást vegyél és ne legyen 30 év hiteled. Nem értem miért nem tudják a pestiek elengedni ezt a tévképzetet, hogy mekkora egy jó város és ott a legjobb minden. 1 évet laktam fent, az ország egyik legundorítóbb, legmocskosabb, legveszélyesebb városa ahol minden kategórián aluli kb.
2019. aug. 25. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:
63%

A megyeszékhely beviszi a becsináltlevest neked, ha beteg vagy vagy megnyomkodja a vállad egy nehéz nap után, megynyugtat krízishelyzetben, hogy ne félj, minden rendbe jön, nevettek együtt egy film poénjain, hűséget esküszik neked vagy a gyerekeid anyja/apja lesz? Ha ezeket csinálja a megyeszékhely is, akkor azt válaszd, amelyik jobban bejön.

33/f

2019. aug. 25. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. aug. 25. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Én nem költöznék, de ez én vagyok. Engem őszintén zavarna, hogy az életünk teljes mértékben az autóhoz van kötve, ha esetleg gyerekeink lennének, akkor nekik is sokkal több lehetőségük lenne megyeszékhelyen (még csak nem is Budapesten), akár óvoda, akár iskola, de még akár egészségügy tekintetében is. Nem tudom, az ország melyik részéről van szó, de a nyugati és déli térségekben elég sok helyen nincs háziorvos, sem gyermekorvos, csak bizonyos napokon egy héten, mert járja a környékbeli városokat, ilyesmi azért egy megyeszékhelyen nem fordul elő. Na meg, fogadjunk, hogy munkalehetőség is több van nagyobb városban. Ha most mindketten ugyanabban a városban dolgoztok, szerintem elég buta ötlet direkt 40km-re költözni, hogy aztán hátha életetek végéig járhattok napi 80km-t ide-oda, mert pont nem volt nyitott pozíció helyben. Oké, hogy hitel nélkül tudnátok lakást venni, de komolyan ennyit számít ez? Inkább vennék fel egy kisebb hitelt értékesebb, jobb elhelyezkedésű ingatlanra, minthogy mindenemet beleöljem valamibe, ami láthatóan a kezdetektől dilemmát okoz.

De ez csak az én véleményem, a te életedben nyilván neked kell döntéseket hoznod a saját értékrended alapján.

2019. aug. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!