Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátom mindig azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindig azt mondja hogy rámászok álmomban, mit tegyek? Ti hogy szoktatok aludni?

Figyelt kérdés
Azt mondja nem tud tőlem aludni mert mindig bele mászok bele bujok ölelem álmomban de én ezzel nem tudok mitcsinalni. Én nagyon jól alszom igy és nem direkt csinálom.
2019. aug. 19. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Külön ágy. Sok házasságot mentett már meg, komolyan mondom.
2019. aug. 20. 02:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló a szitu nálunk is. Csak én a takarót kozositem ki saját magamnak ,hiába van kettő én az övét is elveszem. Többször volt olyan,hogy arra keltem az éjszaka közepén,hogy rangassa le rólam, ha nem sikerült neki akkor a lepedőt akarta kiszedni alolam.sot volt már olyan is ,hogy gurultam rá, és a végén arra keltem ,hogy azt mondta :menjél akkor ha menni akarsz. Nyilván ilyenkor mikor felkölt akkor mérges vagyok ,meg ő is mert fázik, de reggel jót nevetünk rajta.😃
2019. aug. 22. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Plusz egy takaró vagy párna középre amit tudsz ölelgetni.
2019. aug. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!